![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, Használom az Office 2007 a Vista-alapú laptop. Kapok sok Word 2003 dokumentumok (. Doc) a kollégák és a barátok, hogy kap mentése My Documents és hasonló. Nem tudom kinyitni azokat duplakattintásra - Van, hogy megnyitja a Word 2007 első és nyissa meg a fájlt megnyitni az utat. Ez nem történhet meg az Excel 2003 (XLS fájlok), akkor nyílik meg közvetlenül. Nem találok semmit a Word 2007 és ennek megváltoztatására. Ez nem a legrosszabb dolog, hogy foglalkoznak, de ez mildy irritáló. Minden segítséget hálásan fogadott. Köszönöm Tim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tovább a vezérlőpult
| |||
| |||
| Hát nem működik, Kiválasztottam WinWord mint az alapértelmezett, de valami miatt ez most nyílik a Wordpad és csak azt mutatja, hogy terhelés gobbledygook! Nem lehet nyerni őket |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Word 2007 Kivágás és beillesztés | munleyj | Office & Applications | 0 | Október 14, 2009 16:51 |
| Word 2007, Word-ből Kivéve oldalak száma | snowblind | Office & Applications | 8 | 21. március 2009 13:27 |
| Megnyitó. Doc fájlok szó | jezza | Office & Applications | 4 | 18. július 2008 08:59 |
| Word 2007 súgó | robina80 | Office & Applications | 2 | 21. január 2008 14:53 |
| Word 2007 | Maria | Office & Applications | 3 | 10. június 2007 16:34 |
| Téma eszközök | |
| |