mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Atidarymas. Doc failai ne "Word 2007

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 24, 2008, 14:40
Narys

Labas,

Aš naudoju Office 2007 Vista kurių nešiojamas. Gaunu daug "Word 2003" dokumentus (. Doc) iš kolegų ir draugų, kurie įrašomi į Mano dokumentai ir panašiai. Aš negaliu atidaryti, dukart spustelėję - Turiu atidaryti "Word 2007" pirmą ir atidaryti per atidaryti failo maršrutą. Tai negali atsitikti su Excel 2003 (xls) failai, jie pradės tiesiogiai. I can't find anything in Word 2007 pakeisti. Tai nėra blogiausias dalykas, kurį turi spręsti, tačiau tai mildy dirginanti.

Any help Dėkojame gavo.

Ačiū

Timas
Old Balandis 24, 2008, 14:43
Donorų grupės

Eikite į valdymo skydelį
Grįžti į numatytąjį programas ir paspauskite mygtuką "assotiate failą Tipas arba protocall su paraiška"
Atrinkti visus variantus. doc ir nustatyti joms žodį ir bandykite dar kartą

Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Pagrindinė plokštė:
Asus p5q Deluxe
RAM atmintis:
4 koncertą OCZ 1066MHz SLI
Graphics Card (-ai):
NVIDIA EVGA 8800 Ultra ko
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
750 koncertą Seagate, 32meg talpyklos
Optical Drive (s):
3 Asus DVD rašytojų, LightScribe
Case / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Aušinimas:
tuniq bokštas
Tinklas / Internetas:
dvigubas Gigabit LAN ports
Monitorius (-ai):
24 "Dell 2408wfp
Operacinė sistema (-os):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old Balandis 24, 2008, 15:08
Narys

Neveikia,

Mane pasirinko Winword kaip numatytasis paraišką, bet kažkodėl dabar atidaro su WordPad ir tik rodo apie gobbledygook apkrova!

Negali laimėti jų visų
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.