![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš naudoju Office 2007 Vista kurių nešiojamas. Gaunu daug "Word 2003" dokumentus (. Doc) iš kolegų ir draugų, kurie įrašomi į Mano dokumentai ir panašiai. Aš negaliu atidaryti, dukart spustelėję - Turiu atidaryti "Word 2007" pirmą ir atidaryti per atidaryti failo maršrutą. Tai negali atsitikti su Excel 2003 (xls) failai, jie pradės tiesiogiai. I can't find anything in Word 2007 pakeisti. Tai nėra blogiausias dalykas, kurį turi spręsti, tačiau tai mildy dirginanti. Any help Dėkojame gavo. Ačiū Timas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eikite į valdymo skydelį
Grįžti į numatytąjį programas ir paspauskite mygtuką "assotiate failą Tipas arba protocall su paraiška" Atrinkti visus variantus. doc ir nustatyti joms žodį ir bandykite dar kartą Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Neveikia, Mane pasirinko Winword kaip numatytasis paraišką, bet kažkodėl dabar atidaro su WordPad ir tik rodo apie gobbledygook apkrova! Negali laimėti jų visų |