![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, Używać pakietu Office 2007 na Vista opiera laptopa. Otrzymuję wiele dokumentów programu Word 2003 (. Doc) z kolegami i przyjaciółmi, aby uzyskać zapisane na Moje dokumenty i podobny. Nie mogę otworzyć je, klikając dwukrotnie - Muszę najpierw otworzyć program Word 2007 i otwórz plik za pomocą otwartej trasie. To się nie dzieje z programem Excel 2003 (xls), będą otwarte bezpośrednio. Nie mogę znaleźć nic w programie Word 2007, aby to zmienić. Nie jest to najgorsza rzecz, aby mieć do czynienia, ale to mildy irytujące. Każda otrzymana pomoc z wdzięcznością. Dzięki Tim |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| przejść do panelu sterowania
Idź do programów domyślnych, a następnie kliknij przycisk "assotiate pliku tipe lub protocall z aplikacji" wybierz wszystkie warianty. doc i ustawić je na słowo, a następnie spróbuj ponownie My System: Cewy to zastanawiam Macine
|
|
| |||
| |||
| Nie pracy, I Winword wybrany jako domyślny wniosku, ale z jakiegoś powodu teraz otwiera WordPad i tylko pokazuje obciążenie nieczytelnego tekstu! Nie można wygrać wszystkie |
![]() |
|
| Zakładki |