![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Salut,
Eu folosesc Office 2007 pe un laptop bazat pe Vista. I a lua o mulţime de documente Word 2003 (. Doc) de la colegi şi prieteni, că pentru a obţine salvate Documentele mele şi suchlike. Nu pot deschide prin dublu click pe ele - am Word 2007 pentru a deschide prima şi de a deschide prin fişier deschis traseu. Acest lucru nu se întâmplă cu Excel 2003 (xls), în care se va deschide direct. Nu găsesc nimic în Word 2007 pentru a schimba acest lucru. Nu este cel mai rău lucru pentru a avea de a face faţă, dar este mildy iritant. Orice ajutor primit cu recunoştinţă. Mulţumesc Tim |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
du-te la panoul de control
du-te la programele implicite şi faceţi clic pe "assotiate un fişier tipe sau protocall cu o cerere" selectaţi toate variantele. doc şi setaţi-le la cuvânt şi apoi să încercaţi din nou Sistemul meu: Cewy de mirare macine
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu au de lucru,
Winword-am selectat ca implicit de aplicare, dar din anumite motive, acum se deschide cu Wordpad şi arată doar o gramada de bolboroseală! Nu se poate castiga-le pe toate
|