![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я використовую Office 2007 на Vista засновані ноутбук. Я отримую багато документи Word 2003 (. DOC) з колегами і друзями, які зберігаються в Мої документи і тому подібне. Я не можу відкрити їх подвійним клацанням - у мене є, щоб відкрити Word 2007 і перше відкрите шляхом відкриття файлу шляхом. Цього не відбувається з 2003 Excel (XLS) файли, і вони будуть відкривати безпосередньо. Я не можу знайти нічого в Word 2007, щоб змінити це. Це не саме найгірше, щоб мати справу з, але це mildy дратує. Будь-яка допомога вдячністю. Спасибо Тім |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| зайдіть в Панель управління
Перейти на програми за замовчуванням і натисніть кнопку "assotiate тип файлу або protocall із застосуванням" Виділити всі варіації. Doc і встановити для них слова, а потім спробуйте ще раз Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Не працює, Я вибрав Winword як додаток за замовчуванням, але чомусь зараз відкривається Wordpad і тільки показує навантаження Белиберда! Не може перемогти їх всіх |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007 вирізання та вставки | munleyj | Office Suites & Застосування | 0 | 14 жовтня 2009 16:51 |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Відкриття. Doc файлів без слів | jezza | Office Suites & Застосування | 4 | 18 липня 2008 08:59 |
| Word 2007: довідка | robina80 | Office Suites & Застосування | 2 | 21 січня 2008 14:53 |
| Word 2007 | Марія | Office Suites & Застосування | 3 | 10 червня 2007 16:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |