![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Existuje nějaký software, který lze otevřít a upravovat dokumenty aplikace Word bez nákup a instalaci kanceláři? tj.: linux, jako je OpenOffice, ale pro Vista? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OpenOffice lze nainstalovat na Windows.
| |||
| |||
| Pěkný nazdraví ![]() |
|
| |||
| |||
| Také, pokud si jen chcete přečíst. Doc,. Xls a. Ppt souborů, Micro $ oft poskytnout stand-alone "čtenářům na svých webových stránkách. OpenOffice šrouby na slovo dokumenty, které mají verzí povolena, protože nemá dělat verzí.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Instalovaný otevřena kancelář hned, v pořádku |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Word 2007, s výjimkou stránek od slov | snowblind | Office & Aplikace | 8 | 21. březen 2009 13:27 |
| Zahájení. Doc soubory mimo Word 2007 | prawleprovi | Office & Aplikace | 2 | 24. dubna 2008 15:08 |
| Re: c: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 21. listopadu 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 17. listopadu 2007 02:49 |
| Mluvené slovo napsali slovo | pest79456 | Office & Aplikace | 8 | 4. listopadu 2007 08:55 |
| Thread Nástroje | |
| |