![]() |
|
| |||
| |||
| האם יש תוכנות שיכולות לפתוח ולערוך מסמכי Word מבלי לקנות והתקנה Office? כלומר: כמו לינוקס של OpenOffice אבל עבור Vista? תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OpenOffice ניתן להתקין ב-Windows.
| |||
| |||
| אחת נחמדה לחיים ![]() |
|
| |||
| |||
| כמו כן, אם אתה רק רוצה לקרוא. Doc,. XLS ו. PPT קבצים, מיקרו $ לעתים קרובות לספק עצמאית על הקוראים באתר האינטרנט שלהם. OpenOffice ברגים על מסמכי Word, כי יש שליטה גירסה מופעלת כפי שהיא לא עושה גרסה השליטה.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
|
| |||
| |||
| מותקנים כעת לפתוח משרדים, עובד בסדר גמור |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Word 2007, לא כולל דפי לספור מ-Word | snowblind | חבילות Office & Applications | 8 | 21st מרץ 2009 13:27 |
| פתיחה. Doc מחוץ קבצים של Word 2007 | prawleprovi | חבילות Office & Applications | 2 | 24 אפריל 2008 15:08 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan | cjd666 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 21st נובמבר 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan | Ancodi | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | -17 נובמבר 2007 02:49 |
| מילה מדוברת כדי הקלדת המילה | pest79456 | חבילות Office & Applications | 8 | 4th נובמבר 2007 08:55 |
| שרשרת כלים | |
| |