![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ar yra kokia nors programinė įranga, kuri gali atidaryti ir redaguoti "Word" dokumentai be pirkimo ir diegiant Office? ty: kaip Linux yra OpenOffice, bet Vista? Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OpenOffice gali būti įdiegta Windows.
| |||
| |||
| Nice one Cheers ![]() |
|
| |||
| |||
| Taip pat, jei tik norite skaityti. Doc,. Xls,. Ppt failai, Micro $ oft numatyti atskiri skaitytojus apie savo interneto svetainę. OpenOffice varžtai ant "Word" dokumentus, kad yra versija kontrolės galimybę, nes ji nedaro versija kontrolė.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
|
| |||
| |||
| Įdiegta Open Office dabar dirba bauda |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Word 2007 Pašalinimas iš Word count | snowblind | Office Suites & Applications | 8 | Kovas 21, 2009 13:27 |
| Atidarymas. Doc failai ne "Word 2007 | prawleprovi | Office Suites & Applications | 2 | Balandis 24, 2008 15:08 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 21, 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected su Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Virus, Spyware & Security | 13 | Lapkritis 17, 2007 02:49 |
| Spoken žodį įvedėte žodį | pest79456 | Office Suites & Applications | 8 | 4 lapkritis 2007 08:55 |
| Temos įrankiai | |
| |