![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Чи є які-небудь програмне забезпечення, яке можна відкривати і редагувати документи Word без покупки і установки Office? а саме: як OpenOffice Linux, але для Vista? Спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| OpenOffice можуть бути встановлені на Windows.
| |||
| |||
| Nice One Cheers ![]() |
|
| |||
| |||
| Крім того, якщо ви просто хочете прочитати. DOC,. XLS і. PPT файлів Micro $ часто забезпечує автономне читачів на свій веб-сайт. OpenOffice гвинтами вгору за словом документів, управління версіями включено як це не робить керування версіями.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Встановлена відкрита служба зараз працює нормально |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Word 2007, не враховуючи сторінок Word Count | Snowblind | Office Suites & Застосування | 8 | 21 березня 2009 13:27 |
| Відкриття. Doc файлів поза Word 2007 | prawleprovi | Office Suites & Застосування | 2 | 24 квітня 2008 15:08 |
| Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan | cjd666 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 21 листопада 2007 14:14 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ Dllhost.exe infrected з Win32/Hupigon.MN Trojan | Ancodi | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 13 | 17 листопада 2007 02:49 |
| Spoken Word до друкованого слова | pest79456 | Office Suites & Застосування | 8 | 4 листопада 2007 08:55 |
| Різьба Інструменти | |
| |