![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Имам Outlook 2003 мейл проблем. Имам един определен имейл, в който след като изпраща него, получателят ще получите имейл, вместо празни. Когато се опитах проверка на моя изпратени статии и отворете поща изпратена, имейл вече е празно също. Как да се реши този проблем? Надявам се някой да отговори и да ми помогне за това. Благодаря китка! : D |
|
| |||
| |||
| Допълнителна информация от страна на пътя, когато се проверява на съобщение опции, не мога да намеря на заглавки за този имейл. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вие се опитвате да изпрати прикачен файл?
| |||
| |||
| Привет, Той не е прикачен файл. Това е просто Рик текстово съобщение всъщност. Благодарности. |
|
| |||
| |||
| богат текстов формат? Дали тя е прикачен файл като. RTF или. Док? Или го написали директно към електронната поща. Когато го изпраща, го изпраща като прикачен файл (. Eml)? Този тип неща. Ако това е изпращане като прикачен файл след това в тях може да лежи проблема |
|
| |||
| |||
| Тя е въведена директно в електронната поща. и след това се препраща също е;) |
|
| |||
| |||
| Били ли сте опитвали да го изпратите като HTML или обикновен текст |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Прехвърляне на контакти за Outlook 2003 | Ballnplaya | Офис Suites & Приложения | 0 | 31 май 2009 г. 13:52 |
| Outlook 2003 - подпис е изпратен като прикачен файл | skillzfields | Офис Suites & Приложения | 0 | 31 май 2009 г. 01:44 |
| Outlook 2003 Отговор Проблем | prawleprovi | Офис Suites & Приложения | 1 | 24 ноември 2008 06:11 |
| Възможно ли е в Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Офис Suites & Приложения | 3 | 5-и парламентарен Oct 2008 08:20 |
| [Питайте] Не може да се износ от Outlook 2003 | aiki | Офис Suites & Приложения | 1 | 14 Юли 2007 00:53 |
| Нишка Инструменти | |
| |