![]() |
|
| |||
| |||
| Γειά, Έχω ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook 2003 πρόβλημα. Έχω ένα συγκεκριμένο email με το οποίο μου το διαβίβασε μετά, ο παραλήπτης θα λάβει ένα κενό email αντί. Όταν προσπάθησα για έλεγχο μου έστειλε στοιχεία και ανοίξτε το mail σας διαβίβασα, το email είναι ήδη κενό επίσης. Πώς θα λύσουμε αυτό το πρόβλημα; Ελπίζω κάποιος μπορεί να απαντήσει και να με βοηθήσει σε αυτό το σημείο. Χάρη ένα μάτσο! : D |
|
| |||
| |||
| Διάφορες πληροφορίες από το δρόμο, όταν έλεγξα το μήνυμα επιλογές, δεν μπορώ να βρω τις κεφαλίδες για αυτό το συγκεκριμένο μήνυμα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θες να διαβιβάσει την κατάσχεση;
| |||
| |||
| Γειά, Δεν είναι συνημμένο. Είναι απλά ένα γραπτό μήνυμα rick πραγματικότητα. Ευχαριστώ. |
|
| |||
| |||
| πλούσια σε μορφή κειμένου; Είναι σαν ένα συνημμένο. Rtf ή. Doc; Ή μήπως είναι δακτυλογραφημένα απευθείας πάνω στο email. Όταν το διαβιβάζει, κάνει προς τα εμπρός ως συνημμένο (. Eml); Αυτό το είδος των πράγμα. Εάν πρόκειται για τη διαβίβαση ως συνημμένο τότε αυτό θα μπορούσε να βρίσκεται το πρόβλημά σας |
|
| |||
| |||
| Είναι πληκτρολογούνται απευθείας στο email. και στη συνέχεια διαβιβάζεται όπως επίσης?) |
|
| |||
| |||
| Έχετε δοκιμάσει το στείλετε ως HTML ή απλού κειμένου |