![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, Imam e-pošte Outlook 2003 problem. JA imati jedan određeni e-pošte u kojoj se nakon što sam ga uputila, primatelj će primiti e-poštu prazno umjesto. Kad sam pokušao na provjeru moje podatke i poslao otvoriti mail sam proslijedio, e-pošte koji je već također prazni. Kako riješiti ovaj problem? Nadam se netko može pomoć mene odgovor i na ovoj. Hvala hrpa! : D |
|
| |||
| |||
| Dodatne informacije na putu, kad sam provjeriti na poruku opcija, ja ne mogu naći za ovaj položaj zaglavlja e-pošte. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| hoćete da proslijede privitak?
| |||
| |||
| Zdravo, Ovo nije privitak. To je samo plast SMS poruke zapravo. Hvala. |
|
| |||
| |||
| rich text formatu? Je li to kao prilog. Rtf ili. Doc? Ili je to kucanog direktno na e-poštu. Kada forward to, to naprijed kao privitak (. Eml)? Taj tip stvar. Ako je prosljeđivanje kao privitak onda njoj mogao ležati vaš problem |
|
| |||
| |||
| To je kucanog izravno u poruku e-pošte. a zatim prosljeđuju se također kao;) |
|
| |||
| |||
| Jeste li pokušao ga šalje kao HTML ili običan tekst |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Prijenos kontakata za Outlook 2003 | Ballnplaya | Office & Applications | 0 | 31. svibanj 2009 13:52 |
| Outlook 2003 - Potpis se šalju kao privitak | skillzfields | Office & Applications | 0 | 31. svibanj 2009 01:44 |
| Outlook 2003 Odgovori Problem | prawleprovi | Office & Applications | 1 | 24. studeni 2008 06:11 |
| Je li moguće u programu Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office & Applications | 3 | 5. listopad 2008 08:20 |
| [Ask] Can't izvoza iz programa Outlook 2003 | aiki | Office & Applications | 1 | 14. srpnja 2007 00:53 |
| Thread Tools | |
| |