![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Turiu "Outlook 2003" elektroninio pašto problema. Turiu vieną konkretų laišką, kuriame kai aš perdavė jį gavėjas gaus tuščią laišką vietoj. Kai aš bandžiau tikrinti mano sent items ir atidaryti paštas Aš persiųsti elektroniniu paštu jau tuščias pat. Kaip man išspręsti šią problemą? Hope nors gali atsakyti ir padėti man šis. Thanks a bunch! : D |
|
| |||
| |||
| Papildoma informacija beje, kai tikrinami variantų, aš negaliu rasti antraštes šiuo el. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bandote perduoti arešto?
| |||
| |||
| Labas, Tai ne areštas. It's just Rick tekstinį pranešimą iš tikrųjų. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Rich Text Format? Tai kaip priedą. Rtf arba. Doc? Ar jis įvedėte tiesiai į el. Jeigu jums perduoti, ji į priekį, kaip areštas (. Eml)? Toks dalykas tipo. Jei jis ekspedijavimas, kaip areštas tada jame gali gulėti jūsų problema |
|
| |||
| |||
| Tai įvedėte tiesiai į el. tada perduodami taip, kaip yra;) |
|
| |||
| |||
| Ar bandėte nusiųsti jį kaip HTML arba paprastojo teksto |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Persikėlimas kontaktai Outlook 2003 | Ballnplaya | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 31, 2009 13:52 |
| Outlook 2003 - pasirašymas yra siunčiamas kaip priedas | skillzfields | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 31, 2009 01:44 |
| Outlook 2003 problema Atsakyti | prawleprovi | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 24, 2008 06:11 |
| Ar įmanoma "Outlook 2003" ... | tomthedrummer1992 | Office Suites & Applications | 3 | 5 spalis 2008 08:20 |
| [Paklausti] Negalima eksportuoti iš "Outlook 2003" | Aiki | Office Suites & Applications | 1 | 14 liepa 2007 00:53 |
| Temos įrankiai | |
| |