![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Mám Outlook 2003 e-mailom problém. Mám jeden konkrétny e-mail, v ktorom som po odovzdaní, je príjemca dostane email prázdne miesto. Keď som sa pokúsil o kontrolu môjho Odoslaná pošta a otvorte I preposielanie pošty, e-mailu je už aj prázdne. Ako môžem vyriešiť tento problém? Dúfam, že niekto môže odpovedať a pomôže mi to. Vďaka banda! : D |
|
| |||
| |||
| Ďalšie informácie o ceste, keď som na správu možnosťou, ale nemôžem nájsť záhlavie pre tento konkrétny e-mail. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sa snažíte odovzdať zablokovanie?
| |||
| |||
| Ahoj, Nie je prílohu. Je to len rick textovú správu v skutočnosti. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| formáte RTF? Je to ako prílohu. Rtf alebo. Doc? Alebo je to napísali priamo na e-mail. Keď postúpil ju, tak to neznamená, postúpil ako prílohu (. Eml)? Tento typ vec. Ak je to preposielanie ako príloha potom v ňom bude ležať váš problém |
|
| |||
| |||
| Je napísaný priamo do e-mailu. a potom odovzdala je tiež;) |
|
| |||
| |||
| Skúšali ste odosielanie ako HTML alebo prostý text |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prenos kontaktov aplikácie Outlook 2003 | Ballnplaya | Office & Aplikácie | 0 | 31. mája 2009 13:52 |
| Outlook 2003 - podpis je odoslaná ako prílohu | skillzfields | Office & Aplikácie | 0 | 31. mája 2009 01:44 |
| Odpovedať Problem Outlook 2003 | prawleprovi | Office & Aplikácie | 1 | 24. novembra 2008 06:11 |
| Je možné v programe Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office & Aplikácie | 3 | 5. októbra 2008 08:20 |
| [Opýtajte] Cannot export z aplikácie Outlook 2003 | Aiki | Office & Aplikácie | 1 | 14. Júl 2007 00:53 |
| Thread Tools | |
| |