![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, Имам е-поште Оутлоок 2003 проблем. ЈА имати један одређени е-поште у којој се након што сам га упутила, прималац ће примити е-пошту празно уместо. Кад сам покушао на проверу моје податке и послао отворити маил сам прослиједио, е-поште који је већ такође празни. Како решити овај проблем? Надам се неко може помоћ мене одговор и на овој. Хвала хрпа! : Д |
|
| |||
| |||
| Додатне информације на путу, кад сам проверити на поруку опција, ја не могу наћи за овај положај заглавља е-поште. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хоћете да проследе прилог?
| |||
| |||
| Здраво, Ово није прилог. То је само пласт СМС поруке заправо. Хвала. |
|
| |||
| |||
| рицх текст формату? Да ли је то као прилог. РТФ или. Доц? Или је то куцаног директно на е-пошту. Када форуард то, то напријед као прилог (. Емл)? Тај тип ствар. Ако је просљеђивање као прилог онда њој могао да лежи ваш проблем |
|
| |||
| |||
| То је куцаног директно у поруку е-поште. а затим просљеђују се такође као;) |
|
| |||
| |||
| Јесте ли покушао га шаље као ХТМЛ или чисти текст |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пренос контаката за Оутлоок 2003 | Баллнплаыа | Оффице & Апплицатионс | 0 | 31 мај 2009 13:52 |
| Оутлоок 2003 - Потпис се шаљу као прилог | скиллзфиелдс | Оффице & Апплицатионс | 0 | 31 мај 2009 01:44 |
| Оутлоок 2003 Одговори Проблем | праулепрови | Оффице & Апплицатионс | 1 | 24 новембар 2008 06:11 |
| Да ли је могуће у програму Оутлоок 2003 ... | томтхедруммер1992 | Оффице & Апплицатионс | 3 | 5 октобар 2008 08:20 |
| [Аск] Цан'т извоза из програма Оутлоок 2003 | аики | Оффице & Апплицатионс | 1 | 14. јула 2007 00:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |