![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, У мене Outlook 2003 Email проблема. У мене є особливості електронної пошти, в якому після того як я припровадив його, то адресат отримає порожній лист замість. Коли я спробував перевірку на моєму Надіслані і відкритою поштою я надіслав, електронної пошти вже порожній також. Як мені вирішити цю проблему? Надії хтось може відповісти і допомогти мені в цьому. Завдяки зв'язка! : D |
|
| |||
| |||
| Додаткова інформація До речі, коли я перевірив на сторінку повідомлення, я не можу знайти заголовки для даній електронній пошті. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви намагаєтеся направити вкладення?
| |||
| |||
| Здравствуйте, Це не вкладення. Це просто повідомлення Рік тексту насправді. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| багатий текстовий формат? Це як вкладення. RTF або. Doc? Чи це ввели безпосередньо на електронну пошту. При пересиланні його, робить її на передній план як вкладення (. EML)? Такого роду речі. Якщо це експедиторська як вкладення то в ньому може лежати ваша проблема |
|
| |||
| |||
| Вона друкується безпосередньо в електронну пошту. , А потім направлятися у вигляді також;) |
|
| |||
| |||
| Ви пробували відправлення його як HTML або звичайний текст |