![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Mám notebook pouze, že musí udělat email. Má 1.6GHz procesor a 1GB RAM. Jedná se o vůbec dělat věci, v aplikaci Outlook. vše ostatní je v pořádku. Teď už to vím. PST soubory za rok 2003 lze získat za 20GB bez problémů. Jsme na 14 GB. Hned, moje první myšlenka byla, že soubor se blíží bodu, ale nechci jet přes tuto potíž, pokud není jeho problém. Tento počítač je určen pro majitele firmy a zkuste to i na odpady, které nejsou jeho čas. Také nyní, když jde na typu v prvním dopise z posledních e-mailových kontaktů, to neukazuje aktuální, ale velmi staré. (mám na mysli to, co je auto vložení / úprava možností při vkládání e-mailových adres). Má mít jakoukoli pomoc mohou poskytnout? Byl bych velice vděčný! |
|
| |||
| |||
| Já jsem za předpokladu, jste s operačním systémem Windows XP. Nicméně, pokud jste se systémem Vista bych upgrade počítače. Můžete také utrácet peníze na upgrade počítače s XP, je váš hovor. Já bych upgrade RAM. Tak jako tak, některé věci, které můžete udělat ... Nejprve bych defragmentaci pevného disku. To vám může pomoci výrazně snížit zatížení krát. Za druhé, já bych vyčistit systémové liště, což znamená blízko programy na pravém dolním rohu, že nemá potřebu nebo potřebu. Než budete blízko nich, pokud to není opravdu chtít, nastartoval, jděte do svých nemovitostí a říct jim, že nebude-li boot počítače boty. Nakonec bych se virům a spywaru naskenuje s up-to-data definiční soubory s cílem zjistit, zda počítač zdrojů jsou přijímána s škodlivý kód. Pokud jsou všechny, že není opravdu opravit problém, systém musí být fyzicky upgradovat. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přenos kontaktů aplikace Outlook 2003 | Ballnplaya | Office & Aplikace | 0 | 31. května 2009 13:52 |
| Outlook 2003 - podpis je odeslána jako přílohu | skillzfields | Office & Aplikace | 0 | 31. května 2009 01:44 |
| Odpovědět Problem Outlook 2003 | prawleprovi | Office & Aplikace | 1 | 24. listopadu 2008 06:11 |
| Je možné v aplikaci Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office & Aplikace | 3 | 5. října 2008 08:20 |
| [Zeptejte] Cannot export z aplikace Outlook 2003 | aiki | Office & Aplikace | 1 | 14. Červenec 2007 00:53 |
| Thread Nástroje | |
| |