μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Office Suites & Εφαρμογές

Register

Outlook 2003 - Αργή λειτουργίας, και δεν Fuctioning Όπως Πριν

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 20 Απρ 2009, 05:19
Μέλος Ομάδα

Default Outlook 2003 - Αργή λειτουργίας, και δεν Fuctioning Όπως Πριν

Έχω ένα laptop μόνο που χρειάζεται να κάνει το email. Έχει επεξεργαστή 1.6GHz και 1GB RAM. Είναι ποτέ για να κάνει τα πράγματα στην προοπτική. όλα τα άλλα είναι μια χαρά. Τώρα ξέρω. Pst αρχεία για το 2003 μπορεί να είναι 20GB, χωρίς προβλήματα. Βρισκόμαστε σε 14gb τώρα, η πρώτη μου σκέψη ήταν το αρχείο που βρίσκεται στο σημείο, αλλά δεν θέλω να περάσουν από ότι αν η ταλαιπωρία δεν το θέμα. Αυτός ο υπολογιστής είναι για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και προσπαθώ να μην χάνουμε το χρόνο του. Επίσης, τώρα όταν πηγαίνει προς τον τύπο με το πρώτο γράμμα του email πρόσφατες επαφές, δεν δείχνουν πρόσφατα, αλλά πολύ παλιά. (Αυτό που εννοώ είναι η αυτόματη τοποθετήσετε / ολοκληρώσετε την επιλογή όταν εισάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Μήπως έχει κάποια οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει; Θα εκτιμούσα πολύ!
Old 24 Απριλίου 2009, 07:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Outlook 2003 - Αργή λειτουργίας, και δεν Fuctioning Όπως Πριν

Είμαι υποθέτοντας χρησιμοποιείτε τα Windows XP. Ωστόσο, εάν εκτελείτε Vista, θα αναβαθμίσει το μηχάνημα.

Θα μπορούσατε επίσης να δαπανά χρήματα για την αναβάθμιση του μηχανήματος με XP, είναι η κλήση σας. Θα ήθελα να αναβαθμίσετε τη μνήμη RAM.

Tελoσπάvτωv, κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε ...

Καταρχάς θα ήθελα να ανασυγκροτήσετε τον σκληρό δίσκο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη μείωση φορτίου. Δεύτερον, θα ήθελα να καθαρίσει το σύστημα δίσκο, τα προγράμματα σχετικά με τη στενή έννοια κάτω δεξιά ότι δεν χρησιμοποιούν ή ανάγκη. Πριν να κλείσει, αν δεν θέλετε πραγματικά να ξεκινήσει, μεταβείτε σε ιδιότητες τους και να τους πούμε να μην εκκίνησης κατά την εκκίνηση του υπολογιστή.

Τέλος, θα ήθελα να κάνω ιού και spyware σαρώνει με ενημερωμένα αρχεία ορισμού για να δείτε αν ο υπολογιστής των πόρων που λαμβάνονται με κακόβουλο κώδικα.

Αν όλα αυτά πραγματικά δεν επιλύεται το πρόβλημα, το σύστημα σας πρέπει να είναι σωματικά αναβαθμιστεί.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μεταφορά των επαφών για το Outlook 2003 Ballnplaya Office Suites & Εφαρμογές 0 31 Μαΐου 2009 13:52
Outlook 2003 - Υπογραφή έχει αποσταλεί ως συνημμένο skillzfields Office Suites & Εφαρμογές 0 31 Μαΐου 2009 01:44
Απάντηση Πρόβλημα Outlook 2003 prawleprovi Office Suites & Εφαρμογές 1 24 Νοε 2008 06:11
Είναι δυνατόν στο Outlook 2003 ... tomthedrummer1992 Office Suites & Εφαρμογές 3 5 Οκτ 2008 08:20
[Ask] Δεν είναι δυνατή η εξαγωγή από το Outlook 2003 aiki Office Suites & Εφαρμογές 1 14 Ιουλ 2007 00:53
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.