![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Έχω ένα laptop μόνο που χρειάζεται να κάνει το email. Έχει επεξεργαστή 1.6GHz και 1GB RAM. Είναι ποτέ για να κάνει τα πράγματα στην προοπτική. όλα τα άλλα είναι μια χαρά. Τώρα ξέρω. Pst αρχεία για το 2003 μπορεί να είναι 20GB, χωρίς προβλήματα. Βρισκόμαστε σε 14gb τώρα, η πρώτη μου σκέψη ήταν το αρχείο που βρίσκεται στο σημείο, αλλά δεν θέλω να περάσουν από ότι αν η ταλαιπωρία δεν το θέμα. Αυτός ο υπολογιστής είναι για τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και προσπαθώ να μην χάνουμε το χρόνο του. Επίσης, τώρα όταν πηγαίνει προς τον τύπο με το πρώτο γράμμα του email πρόσφατες επαφές, δεν δείχνουν πρόσφατα, αλλά πολύ παλιά. (Αυτό που εννοώ είναι η αυτόματη τοποθετήσετε / ολοκληρώσετε την επιλογή όταν εισάγετε τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Μήπως έχει κάποια οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει; Θα εκτιμούσα πολύ! |
|
| |||
| |||
| Είμαι υποθέτοντας χρησιμοποιείτε τα Windows XP. Ωστόσο, εάν εκτελείτε Vista, θα αναβαθμίσει το μηχάνημα. Θα μπορούσατε επίσης να δαπανά χρήματα για την αναβάθμιση του μηχανήματος με XP, είναι η κλήση σας. Θα ήθελα να αναβαθμίσετε τη μνήμη RAM. Tελoσπάvτωv, κάποια πράγματα που μπορείτε να κάνετε ... Καταρχάς θα ήθελα να ανασυγκροτήσετε τον σκληρό δίσκο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τη μείωση φορτίου. Δεύτερον, θα ήθελα να καθαρίσει το σύστημα δίσκο, τα προγράμματα σχετικά με τη στενή έννοια κάτω δεξιά ότι δεν χρησιμοποιούν ή ανάγκη. Πριν να κλείσει, αν δεν θέλετε πραγματικά να ξεκινήσει, μεταβείτε σε ιδιότητες τους και να τους πούμε να μην εκκίνησης κατά την εκκίνηση του υπολογιστή. Τέλος, θα ήθελα να κάνω ιού και spyware σαρώνει με ενημερωμένα αρχεία ορισμού για να δείτε αν ο υπολογιστής των πόρων που λαμβάνονται με κακόβουλο κώδικα. Αν όλα αυτά πραγματικά δεν επιλύεται το πρόβλημα, το σύστημα σας πρέπει να είναι σωματικά αναβαθμιστεί. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μεταφορά των επαφών για το Outlook 2003 | Ballnplaya | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 31 Μαΐου 2009 13:52 |
| Outlook 2003 - Υπογραφή έχει αποσταλεί ως συνημμένο | skillzfields | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 31 Μαΐου 2009 01:44 |
| Απάντηση Πρόβλημα Outlook 2003 | prawleprovi | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 24 Νοε 2008 06:11 |
| Είναι δυνατόν στο Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office Suites & Εφαρμογές | 3 | 5 Οκτ 2008 08:20 |
| [Ask] Δεν είναι δυνατή η εξαγωγή από το Outlook 2003 | aiki | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 14 Ιουλ 2007 00:53 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |