kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Outlook 2003 - Running Slow, és nem Fuctioning Mint előtt

Reply

Téma eszközök
Old Április 20 2009, 05:19
Csoport tagja

Default Outlook 2003 - Running Slow, és nem Fuctioning Mint előtt

Nekem van egy laptop, hogy csak meg kell tenni az e-mail. Van egy 1.6GHz processzor és 1GB RAM. Magától értetődőnek tekinti, aki a dolgok a kilátásokat. minden más rendben van. Most már tudom. Pst fájlt a 2003 kaphatnak a 20GB nélkül kérdéseket. Mi van 14gb most, első gondolata az volt a fájl, hogy hamarosan pont, de nem akarom, hogy menjen át, hogy ha a probléma nem az a kérdés. Ez a számítógép a tulajdonosa, a társaság és megpróbálok nem hulladék idejével. Továbbá, most, mikor megy a típus az első betű a közelmúltban email kapcsolatokat, nem mutatják a közelmúltban is, de nagyon régi. (Úgy értem, mi az az automatikus beszúrásához / vége beállítás, amikor behelyezésénél email cím). Van-e bármilyen segítséget is nyújt? I would greatly appreciate it!
Old Április 24 2009, 07:34
Új tag Csoport

Default Outlook 2003 - Running Slow, és nem Fuctioning Mint előtt

Én feltételezve Windows XP. Ha azonban a jelenleg futó Vista, akkor frissíti a gépet.

Te is pénzt költeni, hogy frissítse a gép XP, ez a hívás. Azt frissíti a RAM.

Egyébként néhány dolog, amit tehetünk ...

Először azt töredezettségmentesítése merevlemez. Ennek segítségével jelentősen csökkenti terhelés alkalommal. Másodszor, akkor tiszta a tálcán, ami közel programok a jobb alsó sarokban, hogy nem használja, vagy szüksége van. Mielőtt becsukja, ha nem akarod őket házipapucs, menj be a tulajdonságait, és mondd el nekik, hogy nem indítható, ha a számítógép indításakor.

Végül nem vírus és kémprogram végignézi a naprakész definíciós fájlokat hogy ha a számítógép erőforrásait hoztak fel a rosszindulatú kódot.

Ha az összes, hogy nem igazán megoldani a problémát, akkor a rendszer a fizikai kiépítését.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Névjegyzék átvitele az Outlook 2003 Ballnplaya Office & Applications 0 31. május 2009 13:52
Outlook 2003 - Aláírás küldtek egy mellékletet skillzfields Office & Applications 0 31. május 2009 01:44
Outlook 2003 Válasz Probléma prawleprovi Office & Applications 1 24. november 2008 06:11
Lehet az Outlook 2003 ... tomthedrummer1992 Office & Applications 3 5. október 2008 08:20
[Kérdezz] Can't export az Outlook 2003 Aiki Office & Applications 1 14. július 2007 00:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.