![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nekem van egy laptop, hogy csak meg kell tenni az e-mail. Van egy 1.6GHz processzor és 1GB RAM. Magától értetődőnek tekinti, aki a dolgok a kilátásokat. minden más rendben van. Most már tudom. Pst fájlt a 2003 kaphatnak a 20GB nélkül kérdéseket. Mi van 14gb most, első gondolata az volt a fájl, hogy hamarosan pont, de nem akarom, hogy menjen át, hogy ha a probléma nem az a kérdés. Ez a számítógép a tulajdonosa, a társaság és megpróbálok nem hulladék idejével. Továbbá, most, mikor megy a típus az első betű a közelmúltban email kapcsolatokat, nem mutatják a közelmúltban is, de nagyon régi. (Úgy értem, mi az az automatikus beszúrásához / vége beállítás, amikor behelyezésénél email cím). Van-e bármilyen segítséget is nyújt? I would greatly appreciate it! |
|
| |||
| |||
| Én feltételezve Windows XP. Ha azonban a jelenleg futó Vista, akkor frissíti a gépet. Te is pénzt költeni, hogy frissítse a gép XP, ez a hívás. Azt frissíti a RAM. Egyébként néhány dolog, amit tehetünk ... Először azt töredezettségmentesítése merevlemez. Ennek segítségével jelentősen csökkenti terhelés alkalommal. Másodszor, akkor tiszta a tálcán, ami közel programok a jobb alsó sarokban, hogy nem használja, vagy szüksége van. Mielőtt becsukja, ha nem akarod őket házipapucs, menj be a tulajdonságait, és mondd el nekik, hogy nem indítható, ha a számítógép indításakor. Végül nem vírus és kémprogram végignézi a naprakész definíciós fájlokat hogy ha a számítógép erőforrásait hoztak fel a rosszindulatú kódot. Ha az összes, hogy nem igazán megoldani a problémát, akkor a rendszer a fizikai kiépítését. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Névjegyzék átvitele az Outlook 2003 | Ballnplaya | Office & Applications | 0 | 31. május 2009 13:52 |
| Outlook 2003 - Aláírás küldtek egy mellékletet | skillzfields | Office & Applications | 0 | 31. május 2009 01:44 |
| Outlook 2003 Válasz Probléma | prawleprovi | Office & Applications | 1 | 24. november 2008 06:11 |
| Lehet az Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office & Applications | 3 | 5. október 2008 08:20 |
| [Kérdezz] Can't export az Outlook 2003 | Aiki | Office & Applications | 1 | 14. július 2007 00:53 |
| Téma eszközök | |
| |