mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Outlook 2003 - Running Slow, o ne Fuctioning like before

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 20, 2009, 05:19
Narys

Default Outlook 2003 - Running Slow, o ne Fuctioning like before

Turiu nešiojamąjį kompiuterį, kad reikia tik padaryti el. Ji 1.6GHz procesoriaus ir 1GB RAM. Ji mano, amžinai daryti dalykus Outlook. Viskas yra gerai. Dabar aš žinau. Pst 2003 m. gali gauti bus 20GB be problemų. Mes dabar ne 14gb, mano pirmoji mintis buvo, kad byla artėja prie taško, tačiau aš nenoriu eiti per tą vargo, jei jos nėra problema. Šis kompiuteris yra skirtas įmonės savininkas ir aš pabandyti ne atliekų jo metu. Be to, dabar, kai jis eina į tipo pirmoji raidė naujausius elektroninio pašto kontaktų, tai neįrodo, neseniai išduoti bet labai senas. (ką aš turiu galvoje yra įrašyti Auto / apdailos variantą, kai įrašant elektroninio pašto adresus). Ar yra kokia nors turėti bet kokią pagalbą jie gali suteikti? Būsiu labai dėkingi!
Old Balandis 24, 2009, 07:34
Naujas Narys

Default Outlook 2003 - Running Slow, o ne Fuctioning like before

I'm darant prielaidą, kad dirbate su Windows XP. Tačiau, jei dirbate Vista, noriu atnaujinti kompiuterį.

Taip pat galite išleisti pinigus atnaujinti kompiuterį su XP, tai jūsų kvietimą. Norėčiau atnaujinti RAM.

Anyways, kai ką galite padaryti ...

Pirmiausia norėčiau defragmentować kietajame diske. Tai gali padėti labai sumažinti krūvį kartus. Antra, norėčiau išvalyti sistemos dėkle, ty beveik programų apatiniame dešiniame kampe, kad jis negali naudoti ar būtinybė. Kas žinotina prieš ją uždaryti, jeigu jis tikrai nori juos įkelti, eikite į jų savybes ir pasakykite jiems, kad negalima paleisti, kai kompiuteris batus.

Galiausiai, aš gi virusų ir šnipinėjimo programų skenuoja su up-to-date apibrėžties failai patikrinti, ar kompiuterio išteklių yra įtraukta su kenksmingą kodą.

Jei visi, kad tikrai ne išspręsti problemą, jūsų sistema turi būti fiziškai stiprinamas.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Persikėlimas kontaktai Outlook 2003 Ballnplaya Office Suites & Applications 0 Gegužė 31, 2009 13:52
Outlook 2003 - pasirašymas yra siunčiamas kaip priedas skillzfields Office Suites & Applications 0 Gegužė 31, 2009 01:44
Outlook 2003 problema Atsakyti prawleprovi Office Suites & Applications 1 Lapkritis 24, 2008 06:11
Ar įmanoma "Outlook 2003" ... tomthedrummer1992 Office Suites & Applications 3 5 spalis 2008 08:20
[Paklausti] Negalima eksportuoti iš "Outlook 2003" Aiki Office Suites & Applications 1 14 liepa 2007 00:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.