mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Outlook 2003 - Running Lēni, un nav Fuctioning kā agrāk

Reply

Thread Tools
Old Aprīlis 20, 2009, 05:19
Loceklis

Default Outlook 2003 - Running Lēni, un nav Fuctioning kā agrāk

Man ir klēpjdators, ka tikai ir jādara e-pastu. Tā ir 1.6GHz procesoru un 1 GB RAM. Tas notiek uz visiem laikiem darīt lietas perspektīvu. viss pārējais ir labi. Tagad es zinu. Pst failu par 2003 var nokļūt būt 20gb bez problēmām. Mēs esam 14gb tagad, mana pirmā doma bija fails ir gandrīz ka punkts, bet es negribu iet caur šo apgrūtinājumus, ja tās nav jautājums. Šis dators ir īpašnieks uzņēmumam un es cenšos ne uz atkritumiem, viņa laiku. Arī tagad, kad viņš dodas veida pirmo burtu nesen e-pasts kontaktiem, tas neparāda jauniem darbiem, bet ļoti vecos. (ko es domāju ir auto Ievietot / finiša opciju Ievietojot e-pasta adreses). Vai kāds ir kādi palīdzību tie var sniegt? Es būtu ļoti pateicīgi par to!
Old Aprīlis 24, 2009, 07:34
New Member Group

Default Outlook 2003 - Running Lēni, un nav Fuctioning kā agrāk

Es esmu pieņemot, ka jums ir Windows XP. Tomēr, ja jūs izmantojat Vista, es gribētu uzlabot mašīnu.

Jūs arī varētu izlietot, lai uzlabotu mašīnu ar XP, tas ir jūsu zvanu. Es gribētu uzlabot RAM.

Anyways, dažas lietas, ko tu vari darīt ...

Pirmo es defragment cieto disku. Tas var palīdzēt ievērojami samazināt slodzi reizes. Otrkārt, es attīrīšanas sistēmas teknē, kas nozīmē ciešu programmas uz apakšējā labajā, ka viņš neizmanto vai vajadzība. Pirms aizverat tiem, ja viņš tiešām to vēlaties booted, iet vērā to īpašības un pastāstiet viņiem nav zābaku, kad dators zābaki.

Visbeidzot, es gribētu darīt vīrusu un spiegprogrammatūras skenē ar up-to-dienas definīciju, failus lai redzētu, datora resursi tiek atbalstīts ar ļaunprātīgu kodu.

Ja visi, kas nav īsti noteikt problēmu, jūsu sistēma ir fiziski jāuzlabo.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.