![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Mam laptopa, że tylko do potrzeb e-mail. Posiada procesor 1.6GHz i 1GB pamięci RAM. Trwa na wieki, aby zrobić to w programie Outlook. wszystko inne jest w porządku. Teraz wiem. Pst na rok 2003 można uzyskać do 20gb bez problemów. Jesteśmy teraz w 14gb, moja pierwsza myśl była plików zbliża się do tego punktu, ale nie chcę, aby przejść przez to problemy, jeśli jej nie problem. Ten komputer jest dla właściciela firmy i próbuję nie marnować swojego czasu. Również teraz, gdy idzie do pisania w pierwszej litery ostatnich wiadomości kontakty, to nie pokazuje ostatnich, ale bardzo stare. (co mam na myśli to auto wstawić / wykończenie opcję podczas wstawiania adresów e-mail). Czy mają Państwo jakiekolwiek pomóc mogą oni świadczyć usługi? I would greatly appreciate it! |
|
| |||
| |||
| I'm zakładając używasz systemu Windows XP. Jednakże, jeśli używasz Vista Chciałbym uaktualnić maszyny. Można również wydawać pieniądze na modernizację maszyny z XP, to jest połączenie. Chciałbym uaktualnić RAM. Anyways, niektóre rzeczy, które możesz zrobić ... Najpierw chciałbym zdefragmentować dysk twardy. To może pomóc w znacznym stopniu zmniejszyć obciążenia. Po drugie, chciałbym posprzątać w zasobniku systemowym, czyli blisko programy w prawym dolnym rogu, że nie użycie lub potrzebują. Zanim będziesz blisko nich, jeśli nie ma on naprawdę chce je uruchomić, przejdź do ich właściwości i powiedz im, aby nie uruchamia, gdy komputer buty. Wreszcie, chciałbym zrobić wirusów i spyware skanuje z aktualne pliki definicji aby sprawdzić, czy komputer zasobów są podejmowane z złośliwego kodu. Jeśli wszystkie tego nie naprawdę rozwiązać ten problem, system musi zostać zmodernizowane. |
![]() |
|
| Zakładki |