![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám notebook len, že musí urobiť email. Má 1.6GHz procesor a 1GB RAM. Ide o vôbec robiť veci, v programe Outlook. všetko ostatné je v poriadku. Teraz už to viem. PST súbory za rok 2003 možno získať za 20GB bez problémov. Sme na 14 GB. Hned, moja prvá myšlienka bola, že súbor sa blíži k bodu, ale nechcem ísť cez túto potíž, ak nie je jeho problém. Tento počítač je určený pre majiteľov firmy a skúste to aj na odpady, ktoré nie sú jeho čas. Aj teraz, keď ide na schválenie v prvom liste z posledných e-mailových kontaktov, to neukazuje aktuálne, ale veľmi staré. (mám na mysli to, čo je auto vloženia / úprava možností pri vkladaní e-mailových adries). Má mať akúkoľvek pomoc môžu poskytnúť? Bol by som veľmi vďačný! |
|
| |||
| |||
| Já jsem za predpokladu, ste s operačným systémom Windows XP. Avšak, ak ste so systémom Vista bych upgrade počítača. Môžete tiež utrácať peniaze na upgrade počítača s XP, je váš hovor. Já bych upgrade RAM. Tak ako tak, niektoré veci, ktoré môžete urobiť ... Najprv by som defragmentáciu pevného disku. To vám môže pomôcť významne znížiť zaťaženie krát. Po druhé, já bych vyčistit systémovej lište, čo znamená blízko programy na pravom dolnom rohu, že nemá potrebu alebo potrebu. Ako budete blízko nich, ak to nie je naozaj chcieť, nastartoval, choďte do svojich nehnuteľností a povedať im, že ak nebude boot počítača topánky. Nakoniec by som sa vírusom a spyware naskenuje s up-to-data definičná súbory s cieľom zistiť, či počítač zdrojov sú prijímané s škodlivý kód. Ak sú všetky, že nie je naozaj opraviť problém, systém musí byť fyzicky upgradovať. |