![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам лаптоп који тек треба да е-пошту. Има 1.6гхз процесор, 1ГБ РАМ-а. То траје довијека да се ствари у програму Оутлоок. Све остало је у реду. Сада знам. Пст датотеке за 2003 може доћи до 20гб бити без проблема. Ми смо сада на 14гб, моја прва мисао била је датотека ближи том тренутку, али не желим да пролазе кроз гњаважа уколико не њен проблем. Ово рачунар је за власника компаније и ја пробати да не отпада своје време. Исто тако, сада када он одлази на кључ унутра прво слово недавних контаката е-поште, она не показује недавне оне врло старе, али сам себе. (мислим на оно што је аутоматско уметање / завршити опцију приликом уметања е-маил адресе). Да ли имате било које они могу да пруже помоћ? Ја бих то јако захвални! |
|
| |||
| |||
| И'м претпостављив користите Уиндоус КСП. Међутим, ако радите Виста, ја бих надоградите машина. Можете да потрошите новац да надоградите машина са КСП, то је ваш позив. Ја бих надоградити РАМ-а. Аныуаыс, неке ствари које можете направити ... Прво бих дефрагментирати тврди диск. Ово може помоћи увелико смањити оптерећење пута. Друго, ја бих поспремити програмској траци, што значи да затвори програм на дну право да не користите или потреба. Пре него што затворите их, ако не желите да их стварно боотед, отићи у њихове имовине и реци им да не боот када се рачунар чизме. На крају, хтео бих направити вируса и спыуареа скенира с уп-то-дате дефиниције датотеке да види да ли је рачунар 'ресурсе који се узима са злонамерног кода. Ако све то није заиста решили проблем, ваш систем мора бити физички надограђује. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Пренос контаката за Оутлоок 2003 | Баллнплаыа | Оффице & Апплицатионс | 0 | 31 мај 2009 13:52 |
| Оутлоок 2003 - Потпис се шаљу као прилог | скиллзфиелдс | Оффице & Апплицатионс | 0 | 31 мај 2009 01:44 |
| Оутлоок 2003 Одговори Проблем | праулепрови | Оффице & Апплицатионс | 1 | 24 новембар 2008 06:11 |
| Да ли је могуће у програму Оутлоок 2003 ... | томтхедруммер1992 | Оффице & Апплицатионс | 3 | 5 октобар 2008 08:20 |
| [Аск] Цан'т извоза из програма Оутлоок 2003 | аики | Оффице & Апплицатионс | 1 | 14. јула 2007 00:53 |
| Тхреад Тоолс | |
| |