![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben sadece e-posta için gereken bir dizüstü bilgisayar var. Bu, bir 1.6ghz işlemci ve 1GB RAM. Artık hiç Outlook'ta şeyler yapmak alır. herşey iyi. Şimdi biliyorum. 2003 pst dosyalarının 20gb için sorunlar olmadan alabilirsiniz. Merdiven etmeleriyle 14gb Şimdi, benim ilk düşünce dosya oldu bu nokta ama zorluk çekmek istemiyorsanız eğer onun değil sorun. Bu bilgisayar şirket ve i sahibi yaptığı zaman atık değil deneyin. Ayrıca, şimdi o son e-posta kişi ilk harfini yazın gider, son olan ama çok eski göstermez. (Demek otomatik eklemek olduğunu / zaman e-posta adreslerini ekleyerek seçeneği bitirmek). Hiçbir herhangi bir de sağlayabilir yardım var mı? Ben çok iyi olur! |
|
| |||
| |||
| Seni XP Windows çalıştıran varsayarak yaşıyorum. Fakat, eğer Vista çalışan, ben makine yükseltmek olacaktır. Ayrıca XP ile makine yükseltmek için, bu çağrı para harcamak olabilir. Ben RAM yükseltmek olacaktır. Zaten bazı şeyler yapabilirsiniz ... Önce disk birleştirmek olacaktır. Bu büyük yük kere azaltmaya yardımcı olabilir. İkincisi, ben, sağ alt olduğunu kullanmayın veya gereği üzerinde yakın programların anlamı sistem tepsisi kadar temiz olur. Eğer gerçekten onları boot doesn't want önce, bunların özelliklerini incelemek ve açılış için bunları söylemek onları kapatın, bilgisayar botlar. Son olarak, bana virüs ve casus yazılım tarama yapar güncel tanımlama dosyaları Eğer bilgisayarın kaynaklarını kötü niyetli kod ile çekilmiş olduğunu görebilirsiniz. Eğer tüm bu gerçekten sorunu çözmek değil, sistem fiziksel yükseltilmiş olması gerekir. |
![]() |
|
| Bookmarks |