менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Office Suites & Застосування

Register

Outlook 2003 - Запуск повільно, і не Fuctioning Like Before

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 квітня 2009, 05:19
Член групи

Default Outlook 2003 - Запуск повільно, і не Fuctioning Like Before

У мене є ноутбук, що тільки потрібно зробити електронну пошту. Вона 1.6ghz процесора і 1 Гб оперативної пам'яті. Він бере до повіки, щоб робити речі в перспективі. Все інше в порядку. Тепер я знаю. PST файлів для 2003 можна буде отримати 20gb без проблем. Ми знаходимося на 14GB тепер, моєю першою думкою було файлу наближається той момент, але я не хочу, щоб пройти через це клопіт, якщо його не в цьому. Цей комп'ютер є власником компанії, і я намагаюся не витрачати свій час. Крім того, тепер, коли він іде до типу в першому листі останніх контактів електронної пошти, воно не показує ті останнє, але дуже старі. (Я маю на увазі Автоматичне розпізнавання диска / закінчити параметр при вставці адреси електронної пошти). Чи є якісь допомогу вони можуть надати? Буду дуже вдячний!
Old 24 квітня 2009, 07:34
Нові члени групи

Default Outlook 2003 - Запуск повільно, і не Fuctioning Like Before

Я припускаю, ви працюєте в Windows XP. Однак, якщо ви працюєте в Vista, я б модернізацію машини.

Ви також можете витрачати гроші на модернізацію машини з XP, то ваш дзвінок. Я б підвищенню оперативної пам'яті.

У будь-якому випадку, де-не-що ви можете зробити ...

Перш за все я б дефрагментації жорсткого диска. Це допоможе значно скоротити час завантаження. По-друге, я хотів би очищення в системному треї, тобто закрити програми в правому нижньому кутку, що він не використовує і не потрібно. Перед тим, як закрити їх, якщо він насправді не хочуть їх завантаження, увійти до їх властивості і сказати їм, щоб не завантажується при старті комп'ютера.

Нарешті, я хотів би зробити вірусів і шпигунського ПЗ сканування з останню дату визначення файлами щоб побачити, якби ресурси комп'ютера приймаються з шкідливим кодом.

Якщо все це не реально вирішити цю проблему, ваша система повинна бути фізично поновлені.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Перенесення контактів для Outlook 2003 Ballnplaya Office Suites & Застосування 0 31 травня 2009 13:52
Outlook 2003 - Підписання вирушає у вигляді вкладення skillzfields Office Suites & Застосування 0 31 травня 2009 01:44
Outlook 2003 Відповідь проблеми prawleprovi Office Suites & Застосування 1 24 листопада 2008 06:11
Чи можливо в Outlook 2003 ... tomthedrummer1992 Office Suites & Застосування 3 5 жовтня 2008 08:20
[Задати питання] Неможливо експортувати з Outlook 2003 Айкі Office Suites & Застосування 1 14 липня 2007 00:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.