![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| У мене є ноутбук, що тільки потрібно зробити електронну пошту. Вона 1.6ghz процесора і 1 Гб оперативної пам'яті. Він бере до повіки, щоб робити речі в перспективі. Все інше в порядку. Тепер я знаю. PST файлів для 2003 можна буде отримати 20gb без проблем. Ми знаходимося на 14GB тепер, моєю першою думкою було файлу наближається той момент, але я не хочу, щоб пройти через це клопіт, якщо його не в цьому. Цей комп'ютер є власником компанії, і я намагаюся не витрачати свій час. Крім того, тепер, коли він іде до типу в першому листі останніх контактів електронної пошти, воно не показує ті останнє, але дуже старі. (Я маю на увазі Автоматичне розпізнавання диска / закінчити параметр при вставці адреси електронної пошти). Чи є якісь допомогу вони можуть надати? Буду дуже вдячний! |
|
| |||
| |||
| Я припускаю, ви працюєте в Windows XP. Однак, якщо ви працюєте в Vista, я б модернізацію машини. Ви також можете витрачати гроші на модернізацію машини з XP, то ваш дзвінок. Я б підвищенню оперативної пам'яті. У будь-якому випадку, де-не-що ви можете зробити ... Перш за все я б дефрагментації жорсткого диска. Це допоможе значно скоротити час завантаження. По-друге, я хотів би очищення в системному треї, тобто закрити програми в правому нижньому кутку, що він не використовує і не потрібно. Перед тим, як закрити їх, якщо він насправді не хочуть їх завантаження, увійти до їх властивості і сказати їм, щоб не завантажується при старті комп'ютера. Нарешті, я хотів би зробити вірусів і шпигунського ПЗ сканування з останню дату визначення файлами щоб побачити, якби ресурси комп'ютера приймаються з шкідливим кодом. Якщо все це не реально вирішити цю проблему, ваша система повинна бути фізично поновлені. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перенесення контактів для Outlook 2003 | Ballnplaya | Office Suites & Застосування | 0 | 31 травня 2009 13:52 |
| Outlook 2003 - Підписання вирушає у вигляді вкладення | skillzfields | Office Suites & Застосування | 0 | 31 травня 2009 01:44 |
| Outlook 2003 Відповідь проблеми | prawleprovi | Office Suites & Застосування | 1 | 24 листопада 2008 06:11 |
| Чи можливо в Outlook 2003 ... | tomthedrummer1992 | Office Suites & Застосування | 3 | 5 жовтня 2008 08:20 |
| [Задати питання] Неможливо експортувати з Outlook 2003 | Айкі | Office Suites & Застосування | 1 | 14 липня 2007 00:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |