manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Outlook 2003 problem slati i primati

Reply

Thread Tools
Old 12. Ruj 2007, 09:14
PVM
Novi član grupe

Default Outlook 2003 problem slati i primati

Office 2003
Širokopojasne veze rade savršeno sa IE 7

E-poruke konfiguriran kao i svi rade savršeno testiran s ISP-ove. Kada šaljete i primate poruke je prešani, a wierd pojavljuje se poruka o pogrešci kazivanje "The operation failed. Objekt ne može biti pronađen ". Što objekt?? Bez e-pošte može biti poslana ili primljena.
Zone alarm je konfiguriran da omogući connection.Reinstalliing XP i Office 2003 ne pomogne.
Bilo koji sugestija?
Hvala
PVM
Old 16. Ruj 2007, 02:11
Zabranjen Group

Prvo pogledajte ako možete spojiti na Vas mail server.

Dobijte postavke iz vašeg Outlook za SMTP i POP poslužitelja Exchange ili ako koristite taj.

Zatim pokrenite 'cmd' up prozor

tip 'ping mail.co.uk' (na primjer ako je Vaš POP ili SMTP servere su pozvani mail.co.uk)
ako dobijete timeouts onda imate mreže ili DNS pitanja

tipa "nslookup" u naredbenom prozoru vašeg HT Enter tipku
zatim upišite mail.co.uk (za primjer)

Trebali biste dobiti IP adresu vratio za domaćine mail.co.uk. sya 212.168.0.23

Zatim pokušajte pinging da je ip adresa

'ping 212.168.0.23 "i provjerite da se timeout

Ovo bi trebalo testirati povezivost sa svog računala na računalo domaćin
Old 16. Ruj 2007, 09:57
PVM
Novi član grupe

Bok,

Hvala Vam na prijedlogu, ali u međuvremenu sam otkrio odgovor putem Microsoftove baze. Poruka o pogrešci tekstu Mail setup / Profili, koji su morali biti izostavljeni ans zamijenjen sa novim. Nakon ponovno pokretanje sve radi fino.
Hvala
PVM
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
MS Outlook - Ja sam u mogućnosti slati mailove ali ja licemjerje primiti ttoshiba Email, VoIP & IM Razgovor 0 5. lipnja 2009 02:35
Zašto mogu, ali ne primaju Pošalji E-mail proliti Email, VoIP & IM Razgovor 7 13. svibanj 2009 06:04
Nije moguće poslati e-mailove iz Outlook 2003 s narančastom. saholt Email, VoIP & IM Razgovor 1 27. veljača 2008 15:48
Outlook 2007 navika poslati / primiti. mattski1624 Email, VoIP & IM Razgovor 3 26. prosinac 2007 14:42
OE slanje / primanje redragon Email, VoIP & IM Razgovor 2 19. prosinac 2007 18:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.