![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Pro. Office 2003 Širokopojasne veze rade savršeno sa IE 7 E-poruke konfiguriran kao i svi rade savršeno testiran s ISP-ove. Kada šaljete i primate poruke je prešani, a wierd pojavljuje se poruka o pogrešci kazivanje "The operation failed. Objekt ne može biti pronađen ". Što objekt?? Bez e-pošte može biti poslana ili primljena. Zone alarm je konfiguriran da omogući connection.Reinstalliing XP i Office 2003 ne pomogne. Bilo koji sugestija? Hvala PVM |
|
| |||
| |||
| Prvo pogledajte ako možete spojiti na Vas mail server. Dobijte postavke iz vašeg Outlook za SMTP i POP poslužitelja Exchange ili ako koristite taj. Zatim pokrenite 'cmd' up prozor tip 'ping mail.co.uk' (na primjer ako je Vaš POP ili SMTP servere su pozvani mail.co.uk) ako dobijete timeouts onda imate mreže ili DNS pitanja tipa "nslookup" u naredbenom prozoru vašeg HT Enter tipku zatim upišite mail.co.uk (za primjer) Trebali biste dobiti IP adresu vratio za domaćine mail.co.uk. sya 212.168.0.23 Zatim pokušajte pinging da je ip adresa 'ping 212.168.0.23 "i provjerite da se timeout Ovo bi trebalo testirati povezivost sa svog računala na računalo domaćin |
|
| |||
| |||
| Bok, Hvala Vam na prijedlogu, ali u međuvremenu sam otkrio odgovor putem Microsoftove baze. Poruka o pogrešci tekstu Mail setup / Profili, koji su morali biti izostavljeni ans zamijenjen sa novim. Nakon ponovno pokretanje sve radi fino. Hvala PVM |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| MS Outlook - Ja sam u mogućnosti slati mailove ali ja licemjerje primiti | ttoshiba | Email, VoIP & IM Razgovor | 0 | 5. lipnja 2009 02:35 |
| Zašto mogu, ali ne primaju Pošalji E-mail | proliti | Email, VoIP & IM Razgovor | 7 | 13. svibanj 2009 06:04 |
| Nije moguće poslati e-mailove iz Outlook 2003 s narančastom. | saholt | Email, VoIP & IM Razgovor | 1 | 27. veljača 2008 15:48 |
| Outlook 2007 navika poslati / primiti. | mattski1624 | Email, VoIP & IM Razgovor | 3 | 26. prosinac 2007 14:42 |
| OE slanje / primanje | redragon | Email, VoIP & IM Razgovor | 2 | 19. prosinac 2007 18:20 |
| Thread Tools | |
| |