kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Office & Applications

Register

Outlook 2003 küldés és fogadás probléma

Reply

Téma eszközök
Old 12 Sep 2007, 09:14
PVM
Új tag Csoport

Default Outlook 2003 küldés és fogadás probléma

Office 2003
A szélessávú kapcsolat működik tökéletesen az IE 7

E-mailek és konfigurálni minden tesztelt tökéletesen működik, mint az internetszolgáltatók között. Amikor küldése és fogadása kell nyomni, egy fura hibaüzenet jelenik meg mondván: "A művelet nem sikerült. Az objektum nem található. " Milyen tárgy???? Nem lehet e-mailt küldött, vagy kapott.
Zone Alarm van beállítva, hogy connection.Reinstalliing XP és Office 2003 nem segít.
Any suggestions?
Köszönöm
pvm
Old 16. Sep 2007, 02:11
Tiltott Group

Először nézd meg, hogy csatlakozni te mail kiszolgálóról.

Menj a beállítások az Outlook az SMTP és POP szerver vagy Exchange Ha ezt.

Ezután futtassa a "cmd" ablak fel

típusú "ping mail.co.uk" (például, ha az SMTP és POP szerver van mail.co.uk)
Ha timeouts akkor a hálózat vagy a DNS-kérdések

típusú "nslookup" a parancsnoki ablak HT az Enter gombot
írja be mail.co.uk (például)

Akkor kap egy IP-címet vissza a házigazdák mail.co.uk. sya 212.168.0.23

Akkor próbáld pingelése, hogy IP-cím

"ping 212.168.0.23", és ellenőrizzük, hogy ez nem időtúllépési

Ez a teszt a PC-kapcsolat a fogadó
Old 16. Sep 2007, 09:57
PVM
Új tag Csoport

Szia,

Köszönjük javaslatát, de időközben rájöttem a választ keresztül a Microsoft Knowledge Base. A hibaüzenet említett Mail setup / Profilok, amit el kell hagyni ans helyette egy újat. Után indítsa újra minden működik jól.
Köszönöm
PVM
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap ttoshiba E-mail, a VoIP és IM Vitalap 0 5. jún 2009 02:35
Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket shed E-mail, a VoIP és IM Vitalap 7 13. május 2009 06:04
Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs. saholt E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 27. február 2008 15:48
Outlook 2007 szokás küldés / fogadás. mattski1624 E-mail, a VoIP és IM Vitalap 3 26. december 2007 14:42
OE Küldés / fogadás redragon E-mail, a VoIP és IM Vitalap 2 19. december 2007 18:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.