![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| OS: Windows XP Pro. Office 2003 A szélessávú kapcsolat működik tökéletesen az IE 7 E-mailek és konfigurálni minden tesztelt tökéletesen működik, mint az internetszolgáltatók között. Amikor küldése és fogadása kell nyomni, egy fura hibaüzenet jelenik meg mondván: "A művelet nem sikerült. Az objektum nem található. " Milyen tárgy???? Nem lehet e-mailt küldött, vagy kapott. Zone Alarm van beállítva, hogy connection.Reinstalliing XP és Office 2003 nem segít. Any suggestions? Köszönöm pvm |
|
| |||
| |||
| Először nézd meg, hogy csatlakozni te mail kiszolgálóról. Menj a beállítások az Outlook az SMTP és POP szerver vagy Exchange Ha ezt. Ezután futtassa a "cmd" ablak fel típusú "ping mail.co.uk" (például, ha az SMTP és POP szerver van mail.co.uk) Ha timeouts akkor a hálózat vagy a DNS-kérdések típusú "nslookup" a parancsnoki ablak HT az Enter gombot írja be mail.co.uk (például) Akkor kap egy IP-címet vissza a házigazdák mail.co.uk. sya 212.168.0.23 Akkor próbáld pingelése, hogy IP-cím "ping 212.168.0.23", és ellenőrizzük, hogy ez nem időtúllépési Ez a teszt a PC-kapcsolat a fogadó |
|
| |||
| |||
| Szia, Köszönjük javaslatát, de időközben rájöttem a választ keresztül a Microsoft Knowledge Base. A hibaüzenet említett Mail setup / Profilok, amit el kell hagyni ans helyette egy újat. Után indítsa újra minden működik jól. Köszönöm PVM |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| MS Outlook - Én tudom, hogy küldjön mailt, de én vidám kap | ttoshiba | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 0 | 5. jún 2009 02:35 |
| Hogy tudok küldeni, de nem fogadhatunk e-maileket | shed | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 7 | 13. május 2009 06:04 |
| Nem lehet elküldeni e-mailt az Outlook 2003-narancs. | saholt | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 1 | 27. február 2008 15:48 |
| Outlook 2007 szokás küldés / fogadás. | mattski1624 | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 3 | 26. december 2007 14:42 |
| OE Küldés / fogadás | redragon | E-mail, a VoIP és IM Vitalap | 2 | 19. december 2007 18:20 |
| Téma eszközök | |
| |