мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Оффице & Апплицатионс

Register

Оутлоок 2003 проблем слати и примати

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. сеп 2007, 09:14
Нови члан групе

Default Оутлоок 2003 проблем слати и примати

ОС: Уиндоус КСП Про.
Оффице 2003
Широкопојасне везе раде савршено са ИЕ 7

Е-поруке конфигурисан као и сви раде савршено тестиран са ИСП-ове. Када шаљете и примате поруке је прешани, а уиерд појављује се порука о грешци казивање "Операција није успела. Објекат не може бити пронађен ". Шта објекат?? Без е-поште може бити послата или примљена.
Зоне аларм је конфигурисан да омогући цоннецтион.Реинсталлиинг КСП и Оффице 2003 не помогне.
Било који сугестија?
Хвала
ПВМ
Old 16. сеп 2007, 02:11
Аустин Гроуп

Прво погледајте ако можете повезати на Вас маил сервер.

Добијте подешавања из вашег Оутлоок за СМТП и ПОП сервера Ексцханге или ако користите тај.

Затим покрените 'цмд' уп прозор

тип 'пинг маил.цо.ук' (на пример ако је Ваш ПОП или СМТП сервере су позвани маил.цо.ук)
ако добијете тимеоутс онда имате мреже или ДНС питања

типа "нслоокуп" у командној прозору вашег ХТ Ентер тастер
затим откуцајте маил.цо.ук (за пример)

Требали бисте добити ИП адресу вратио за домаћине маил.цо.ук. сыа 212.168.0.23

Затим покушајте пингинг да је ип адреса

'пинг 212.168.0.23 "и проверите да се тимеоут

Ово би требало тестирати Повезивање са свог рачунара на рачунар домаћин
Old 16. сеп 2007, 09:57
Нови члан групе

Здраво,

Хвала вам на предлогу, али у међувремену сам открио одговор путем Мицрософт базе. Порука о грешци тексту Маил сетуп / Профили, који су морали бити изостављени анс замењен са новим. Након поновно покретање све ради фино.
Хвала
ПВМ
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
МС Оутлоок - Ја сам у могућности да шаљете маилове али ја лицемјерје примити ттосхиба Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 0 5. јуна 2009 02:35
Зашто могу, али не примају Пошаљи Е-маил пролити Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 7 13 мај 2009 06:04
Није могуће послати е-маилове из Оутлоок 2003 са наранџаста. сахолт Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 1 27 фебруар 2008 15:48
Оутлоок 2007 навика послати / примити. маттски1624 Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 3 26 децембар 2007 14:42
ОЕ слање / примање редрагон Емаил, ВоИП & ИМ Разговор 2 19 децембар 2007 18:20
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц