по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Офис Suites & Приложения

Register

Outlook 2007 мейл функция за търсене

Reply

Нишка Инструменти
Old 23-ти март 2009 година, 15:18
Член Група

Default Outlook 2007 мейл функция за търсене

Аз дадох на Windows моментално търсене като дори на Intel i7 Quad сърцевина процесор с 3GB овен, Instant Search забавя системата, обикновено се намесва със скоростта на всички процеси по начин, че аз просто намери неприемливо.

Имам отстраняват незабавно издирване и прибягват до използване на адресната книга за търсене, което, ако Глобата за моите нужди, но дори това не доведе до записите, които са доста очевидно съществува в моите контакти.

Има ли отговор на този все още? Имам търсят в мрежата и съм намиране само неубедителни неща в момента. Някой знае ли, ако "Майкрософт" да кажа нещо различно от нещата, предполагащи, че не работи?
Old 24-ти март 2009 година, 01:09
Номер на групата

Какъв точно е вашият въпрос?
Аз може да има почти момент.
Old 24-ти март 2009 година, 12:27
Член Група

В Outlook 2007 премахнахме Windows Instant търсене и прибягват до използване на адресната книга от търсенето, тъй като тя е ненадеждна (не намери записи, които са очевидно в моите контакти) и защото той е такъв ресурс свиня, че това е просто не си струва притеснява с доколкото е Мога да видя.

Но дори и на адреса за търсене на книги, не намери записи, които са доста очевидно съществува в моите контакти. Той просто изглежда е ненадеждна. Outlook 2000 изглеждаше да изпълняват добре в това отношение.

Исках да знам, ако някой намери всички решения на непредсказуеми надеждността на адресната книга търсене. То е отразено и на други места в интернет, но там не изглежда да има отговор.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Как към Отворен Email Приставки в Офис 2007 Майк S1 Офис Suites & Приложения 0 19-ти август 2009 09:24
Outlook (2007): Как да извлечете имейл адреси? gcowett Офис Suites & Приложения 0 8 юни 2009 03:02
Outlook търсене и разширено търсене не работи (опита за възстановяване на индекса) Psychotron Офис Suites & Приложения 1 16-то Jul 2008 19:22
Orange fsmail.net имейл настройки на Outlook chrisleech11 Електронна поща, VoIP & IM Дискусия 8 15 Feb 2008 10:01
Outlook 2003 - имейл празно macarmela16 Офис Suites & Приложения 6 26 Юли 2007 12:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc