![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз дадох на Windows моментално търсене като дори на Intel i7 Quad сърцевина процесор с 3GB овен, Instant Search забавя системата, обикновено се намесва със скоростта на всички процеси по начин, че аз просто намери неприемливо. Имам отстраняват незабавно издирване и прибягват до използване на адресната книга за търсене, което, ако Глобата за моите нужди, но дори това не доведе до записите, които са доста очевидно съществува в моите контакти. Има ли отговор на този все още? Имам търсят в мрежата и съм намиране само неубедителни неща в момента. Някой знае ли, ако "Майкрософт" да кажа нещо различно от нещата, предполагащи, че не работи? |
|
| |||
| |||
| Какъв точно е вашият въпрос? Аз може да има почти момент. |
|
| |||
| |||
| В Outlook 2007 премахнахме Windows Instant търсене и прибягват до използване на адресната книга от търсенето, тъй като тя е ненадеждна (не намери записи, които са очевидно в моите контакти) и защото той е такъв ресурс свиня, че това е просто не си струва притеснява с доколкото е Мога да видя. Но дори и на адреса за търсене на книги, не намери записи, които са доста очевидно съществува в моите контакти. Той просто изглежда е ненадеждна. Outlook 2000 изглеждаше да изпълняват добре в това отношение. Исках да знам, ако някой намери всички решения на непредсказуеми надеждността на адресната книга търсене. То е отразено и на други места в интернет, но там не изглежда да има отговор. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как към Отворен Email Приставки в Офис 2007 | Майк S1 | Офис Suites & Приложения | 0 | 19-ти август 2009 09:24 |
| Outlook (2007): Как да извлечете имейл адреси? | gcowett | Офис Suites & Приложения | 0 | 8 юни 2009 03:02 |
| Outlook търсене и разширено търсене не работи (опита за възстановяване на индекса) | Psychotron | Офис Suites & Приложения | 1 | 16-то Jul 2008 19:22 |
| Orange fsmail.net имейл настройки на Outlook | chrisleech11 | Електронна поща, VoIP & IM Дискусия | 8 | 15 Feb 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - имейл празно | macarmela16 | Офис Suites & Приложения | 6 | 26 Юли 2007 12:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |