menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikace

Register

Outlook 2007 Email Hledat Funkce

Reply

Thread Nástroje
Old 23 března 2009, 15:18
Člen Skupina

Default Outlook 2007 Email Hledat Funkce

Dal jsem na Windows instantní hledání, jak i na Intel I7 Quad procesor s 3 GB RAM, Okamžité vyhledávání zpomaluje systém, obvykle rušivé rychlost všech procesů a to tak, že jsem najít nepřijatelné.

Mám odstranit okamžité vyhledávání a uchýlila k řešení pomocí vyhledávání knih, které v případě pokuty pro mé potřeby, ale i to nepřináší do položek, které jsou zcela zřejmé, že v mých kontaktech.

Existuje odpověď na tento dosud? Mám Hledaný čisté a jsem najít pouze neprůkazná věci okamžikem. Ví někdo, pokud Microsoft něco říct jiné věci, než naznačuje, že to nefunguje?
Old 24 března 2009, 01:09
Dárce Skupina

Co přesně je váš dotaz?
I může být jen s off moment.
Old 24 března 2009, 12:27
Člen Skupina

V aplikaci Outlook 2007 byly odstraněny Windows Instant Search a uchýlily k použití adresáři hledat, protože byla nespolehlivá (nenašel záznamy, které jsou samozřejmě v mé kontakty), a protože je to zdroj prase, že je to prostě nemá cenu se obtěžovali s co Vidím.

Ale iv adresáři hledání nenašel záznamy, které jsou zcela zřejmé, že v mých kontaktech. Prostě se zdá být nespolehlivý. Outlook 2000 se zdálo provádět jen pokutu v tomto ohledu.

Chtěl jsem vědět, jestli někdo zjistil jakékoliv řešení k nevypočitatelným spolehlivost adresáři vyhledávání. To je zmíněno jinde na webu, ale nezdá se být žádnou odpověď.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Jak se k otevřené Email Přílohy v Office 2007 Mike S1 Office & Aplikace 0 19.srpna 2009 09:24
Outlook (2007): Jak extrahovat emailové adresy? gcowett Office & Aplikace 0 8 června 2009 03:02
Outlook vyhledávání a pokročilé vyhledávání nefunguje (pokusil obnovy indexu) Psychotron Office & Aplikace 1 16. červenec 2008 19:22
Orange fsmail.net email výhled nastavení chrisleech11 Email, VoIP & IM Diskuse 8 15. únor 2008 10:01
Outlook 2003 - email prázdný macarmela16 Office & Aplikace 6 26. července 2007 12:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.