![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dal jsem na Windows instantní hledání, jak i na Intel I7 Quad procesor s 3 GB RAM, Okamžité vyhledávání zpomaluje systém, obvykle rušivé rychlost všech procesů a to tak, že jsem najít nepřijatelné. Mám odstranit okamžité vyhledávání a uchýlila k řešení pomocí vyhledávání knih, které v případě pokuty pro mé potřeby, ale i to nepřináší do položek, které jsou zcela zřejmé, že v mých kontaktech. Existuje odpověď na tento dosud? Mám Hledaný čisté a jsem najít pouze neprůkazná věci okamžikem. Ví někdo, pokud Microsoft něco říct jiné věci, než naznačuje, že to nefunguje? |
|
| |||
| |||
| Co přesně je váš dotaz? I může být jen s off moment. |
|
| |||
| |||
| V aplikaci Outlook 2007 byly odstraněny Windows Instant Search a uchýlily k použití adresáři hledat, protože byla nespolehlivá (nenašel záznamy, které jsou samozřejmě v mé kontakty), a protože je to zdroj prase, že je to prostě nemá cenu se obtěžovali s co Vidím. Ale iv adresáři hledání nenašel záznamy, které jsou zcela zřejmé, že v mých kontaktech. Prostě se zdá být nespolehlivý. Outlook 2000 se zdálo provádět jen pokutu v tomto ohledu. Chtěl jsem vědět, jestli někdo zjistil jakékoliv řešení k nevypočitatelným spolehlivost adresáři vyhledávání. To je zmíněno jinde na webu, ale nezdá se být žádnou odpověď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak se k otevřené Email Přílohy v Office 2007 | Mike S1 | Office & Aplikace | 0 | 19.srpna 2009 09:24 |
| Outlook (2007): Jak extrahovat emailové adresy? | gcowett | Office & Aplikace | 0 | 8 června 2009 03:02 |
| Outlook vyhledávání a pokročilé vyhledávání nefunguje (pokusil obnovy indexu) | Psychotron | Office & Aplikace | 1 | 16. červenec 2008 19:22 |
| Orange fsmail.net email výhled nastavení | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Diskuse | 8 | 15. únor 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - email prázdný | macarmela16 | Office & Aplikace | 6 | 26. července 2007 12:48 |
| Thread Nástroje | |
| |