![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω κατά την έρευνα, όπως τα Windows άμεσα, ακόμη και σε ένα πυρήνα Intel Quad i7 επεξεργαστή με 3GB RAM, Instant Search επιβραδύνει το σύστημα, γενικά παρεμβαίνει με ταχύτητα των διαδικασιών, κατά τρόπο που απλά θεωρούμε απαράδεκτο. Έχω απομακρύνονται άμεσα και να καταφύγει σε αναζήτηση χρησιμοποιώντας το βιβλίο διευθύνσεων αναζήτηση που αν προστίμου για τις ανάγκες μου, αλλά ακόμη και ότι δεν θέτουν μέχρι καταχωρήσεις που προφανώς υπάρχει σε επαφές μου. Υπάρχει απάντηση σε αυτό ακόμη; Έχω έψαξε το καθαρό και είμαι διαπίστωση μόνο ακατάληκτη πράγματα αυτή τη στιγμή. Ξέρει κανείς αν η Microsoft να πω τίποτα άλλο από αυτά που υποδηλώνει ότι δεν λειτουργεί; |
|
| |||
| |||
| Τι ακριβώς είναι η ερώτησή σας; I, μπορεί απλώς να έχουν off στιγμή. |
|
| |||
| |||
| Στο Outlook 2007 έχουν αφαιρεθεί τα Windows Instant Search και κατέφυγαν στη χρήση του βιβλίου διευθύνσεων αναζήτηση επειδή ήταν αναξιόπιστα (δεν βρήκε ενδείξεις ότι είναι, προφανώς, σε επαφές μου) και επειδή είναι ένα τέτοιο γουρούνι των πόρων που είναι απλώς δεν δίνουν σημασία στο βαθμό που Το βλέπω. Αλλά ακόμα και το βιβλίο διευθύνσεων αναζήτηση δεν βρείτε καταχωρήσεις που προφανώς υπάρχει σε επαφές μου. Απλά φαίνεται να είναι αναξιόπιστες. Outlook 2000 φαινόταν να εκτελέσει μια χαρά με αυτό το θέμα. Ήθελα να μάθω αν κάποιος είχε βρει λύσεις για το κάθε τυχαίο αξιοπιστία του βιβλίου διευθύνσεων αναζήτηση. Είναι εκείνα που αναφέρονται αλλού στο Διαδίκτυο, αλλά δεν φαίνεται να υπάρχει καμία απάντηση. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να Ανοίξτε Email Συνημμένα στο Office 2007 | Mike S1 | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 19 Αυγ 2009 09:24 |
| Outlook (2007): Τρόπος εξαγωγής διευθύνσεις email; | gcowett | Office Suites & Εφαρμογές | 0 | 8 Ιουν 2009 03:02 |
| Outlook αναζήτηση εξειδικευμένη έρευνα και δεν λειτουργεί (προσπάθησα ανακατασκευή του δείκτη) | Psychotron | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 16 Ιουλ 2008 19:22 |
| Πορτοκαλί fsmail.net προοπτικές ρυθμίσεις email | chrisleech11 | E-mail, IM & VoIP Συζήτηση | 8 | 15 Φεβ 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - email κενό | macarmela16 | Office Suites & Εφαρμογές | 6 | 26 Ιουλ 2007 12:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |