![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam dobio na Windows instant pretraživanje kao i na Intel Quad core procesor i7 s 3GB RAM-a, Brzo pretraživanje usporava sustav, općenito ometati brzinu svim procesima na način da sam samo pronaći neprihvatljivo. Ja sam uklonio instant pretraživanje i posezala za korištenje adresara traži što ako fino za moje potrebe ali ni to ne dovede do stavki koje su prilično očito postoji u mojim kontaktima. Postoji li odgovor na to što još? Ja sam pretraživao net i sam samo nalaz neuvjerljiv stvari u ovom trenutku. Se bilo tko znati ako Microsoft ništa reći osim sugerirajući stvari koje ne rade? |
|
| |||
| |||
| Koje je točno pitanje? JA svibanj pravedan imati jedan off trenutku. |
|
| |||
| |||
| U programu Outlook 2007 ukloniti Windows Instant Search i posezala za korištenje adresara traži jer je nepouzdana (nije pronaći zapise koji su očito u moje kontakte) i zato što je takav resurs krmak da je pravedan ne vrijedan gnjavi s koliko Ja mogu vidjeti. Ali ni adresara pretraga ne pronađete stavke koje su prilično očito postoji u mojim kontaktima. Internet pravedan činiti se biti nepouzdani. Outlook 2000 Izgleda da obavlja samo fino u tom pogledu. JA ištanje to znati ako netko je pronašao rješenja za bilo koji luta pouzdanost adresara pretraživanja. Ona se spominje drugdje na webu, ali tamo ne čini se da bilo koji odgovor. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako otvoriti e-pošta u Privici Office 2007 | Mike S1 | Office & Applications | 0 | 19. kolovoz 2009 09:24 |
| Outlook (2007): Kako Ekstrakt adrese? | gcowett | Office & Applications | 0 | 8. lipnja 2009 03:02 |
| Outlook pretragu i napredno pretraživanje ne radi (pokušao remontovanje indeksa) | Psychotron | Office & Applications | 1 | 16. srpnja 2008 19:22 |
| Orange fsmail.net podešenja e-pošte za Outlook | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Razgovor | 8 | 15. veljača 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - Email prazno | macarmela16 | Office & Applications | 6 | 26. srpnja 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |