![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én adtam a Windows Azonnali keresés, mint akár az Intel I7 négymagos processzor a 3GB RAM, Azonnali keresés lelassítja a rendszert, általában zavarja a sebesség folyamatok olyan módon, hogy csak találni elfogadhatatlan. Én azonnal eltávolították Keressen és igénybe a címjegyzék keresés, amely, ha jól a saját igényeit, de még azt sem, hogy nem hozza ki a bejegyzéseket, amelyek egészen nyilvánvalóan nem az én kapcsolatokat. Van-e választ erre még? I have searched a nettó és am megállapítás csak kétes dolgokat az adott pillanatban. Tudja valaki, ha a Microsoft valami mondanivalója nem arra utal, hogy a dolog nem működik? |
|
| |||
| |||
| Mi is pontosan az a kérdés? Lehet, csak egy pillanatra ki. |
|
| |||
| |||
| Az Outlook 2007 eltávolítottunk Windows Azonnali keresés és igénybe a címjegyzék keresés, mert megbízhatatlan (nem találtad meg a bejegyzéseket, amelyek nyilvánvalóan az én kapcsolatok), és mivel ez egy forrás disznó, hogy ez csak nem érdemes zavarni az amennyire Látom. De még a címjegyzék keresés nem találja meg a bejegyzéseket, amelyek egészen nyilvánvalóan nem az én kapcsolatokat. Most úgy tűnik, hogy megbízhatatlan. Outlook 2000-ben úgy tűnt, hogy elvégzi, jól van e tekintetben. Szeretném tudni, ha valaki már talált megoldást a kiszámíthatatlan megbízhatóságát a címjegyzék keresés. Meg kell említeni máshol a weben, de úgy tűnik, hogy nem lehet semmilyen válasz. |