פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

דואר אלקטרוני ב-Outlook 2007 חיפוש תפקיד

Reply

שרשרת כלים
Old 23 מרס 2009, 15:18
חבר קבוצת

Default דואר אלקטרוני ב-Outlook 2007 חיפוש תפקיד

יש לי נתון עם Windows מיידיות לחיפוש גם ב i7 Quad של אינטל מעבד ליבה עם 3GB ראם, חיפוש מיידי slows את המערכת, בדרך כלל להתערב עם מהירות של כל התהליכים בצורה שאני פשוט למצוא מקובל.

יש לי הורידו מיידיות חיפוש resorted השימוש בו חיפוש בספר הכתובות, אם הקנס עבור הצרכים שלי אבל גם זה לא להעלות ערכים שהם די ברור שיש לי קשרים.

האם יש לענות על זה עד כה? אני חייב לחפש את רשת AM ו למצוא רק דברים חד משמעיות ברגע. מישהו יודע אם מיקרוסופט מה לומר מלבד הצעת דברים זה לא עובד?
Old 24 מרס 2009, 01:09
קבוצת תורמים

מהי בדיוק השאלה שלך?
אני יכול רק להיות בעל הנחה של רגע.
Old 24 מרס 2009, 12:27
חבר קבוצת

ב-Outlook 2007 יש להסירו חיפוש מיידי ו-Windows resorted השימוש חיפוש בספר הכתובות, כי זה היה בלתי מהימן (לא מצאו כי הם ערכי ברור לי הקשר) ובגלל זה הוא כזה משאבים חזיר כי זה פשוט לא שווה את הטרחה עם ככל אני יכול לראות.

אך גם את פנקס הכתובות החיפוש אינו למצוא ערכים שהם די ברור שיש לי קשרים. זה פשוט נראה לא מהימן. Outlook 2000 נראה בסדר לבצע בתחום זה.

רציתי לדעת אם מישהו היה למצוא את כל פתרונות בלתי יציב האמינות של כתובת Book Search. הוא הזכיר את זה במקום אחר באינטרנט, אבל נראה שלא יהיה שום תשובה.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
כיצד לפתוח קבצים מצורפים של דואר אלקטרוני ב-Office 2007 מייק S1 חבילות Office & Applications 0 19 אוגוסט 2009 09:24
Outlook (2007): כיצד לחלץ את כתובות הדוא"ל? gcowett חבילות Office & Applications 0 8 יוני 2009 03:02
ו-Outlook חיפוש מתקדם חיפוש לא עובד (ניסו rebuilding מדד) Psychotron חבילות Office & Applications 1 16th יולי 2008 19:22
אורנג 'fsmail.net Outlook הגדרות דוא"ל chrisleech11 דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion 8 ה -15 בחודש פברואר 2008 10:01
Outlook 2003 - Email ריק macarmela16 חבילות Office & Applications 6 26 יולי 2007 12:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.