![]() |
|
| |||
| |||
| יש לי נתון עם Windows מיידיות לחיפוש גם ב i7 Quad של אינטל מעבד ליבה עם 3GB ראם, חיפוש מיידי slows את המערכת, בדרך כלל להתערב עם מהירות של כל התהליכים בצורה שאני פשוט למצוא מקובל. יש לי הורידו מיידיות חיפוש resorted השימוש בו חיפוש בספר הכתובות, אם הקנס עבור הצרכים שלי אבל גם זה לא להעלות ערכים שהם די ברור שיש לי קשרים. האם יש לענות על זה עד כה? אני חייב לחפש את רשת AM ו למצוא רק דברים חד משמעיות ברגע. מישהו יודע אם מיקרוסופט מה לומר מלבד הצעת דברים זה לא עובד? |
|
| |||
| |||
| מהי בדיוק השאלה שלך? אני יכול רק להיות בעל הנחה של רגע. |
|
| |||
| |||
| ב-Outlook 2007 יש להסירו חיפוש מיידי ו-Windows resorted השימוש חיפוש בספר הכתובות, כי זה היה בלתי מהימן (לא מצאו כי הם ערכי ברור לי הקשר) ובגלל זה הוא כזה משאבים חזיר כי זה פשוט לא שווה את הטרחה עם ככל אני יכול לראות. אך גם את פנקס הכתובות החיפוש אינו למצוא ערכים שהם די ברור שיש לי קשרים. זה פשוט נראה לא מהימן. Outlook 2000 נראה בסדר לבצע בתחום זה. רציתי לדעת אם מישהו היה למצוא את כל פתרונות בלתי יציב האמינות של כתובת Book Search. הוא הזכיר את זה במקום אחר באינטרנט, אבל נראה שלא יהיה שום תשובה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לפתוח קבצים מצורפים של דואר אלקטרוני ב-Office 2007 | מייק S1 | חבילות Office & Applications | 0 | 19 אוגוסט 2009 09:24 |
| Outlook (2007): כיצד לחלץ את כתובות הדוא"ל? | gcowett | חבילות Office & Applications | 0 | 8 יוני 2009 03:02 |
| ו-Outlook חיפוש מתקדם חיפוש לא עובד (ניסו rebuilding מדד) | Psychotron | חבילות Office & Applications | 1 | 16th יולי 2008 19:22 |
| אורנג 'fsmail.net Outlook הגדרות דוא"ל | chrisleech11 | דואר אלקטרוני, הודעות מיידיות VoIP & Discussion | 8 | ה -15 בחודש פברואר 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - Email ריק | macarmela16 | חבילות Office & Applications | 6 | 26 יולי 2007 12:48 |
| שרשרת כלים | |
| |