![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Aš davė po Windows momentinės paiešką kaip net i7 Intel Quad Core procesorių, 3GB RAM, Instant Search lėtina sistemos, paprastai trukdo greičiu visus procesus taip, kad aš tiesiog rasti nepriimtina.
Turiu nuimti greitai ir paieškos ėmėsi naudojant adresų knygoje ieškoti, kuri, jei gerai mano poreikius, bet net ir tai neduoda iki įrašus, kurie yra visiškai akivaizdu, ten mano kontaktus. Bet ar yra atsakymas į tai, kaip dar? Aš ieškojote neto ir esu rasti tik neaiškūs Daiktai metu. Ar kas nors žino, jei "Microsoft" nieko pasakyti, išskyrus tai rodo, kad medžiagos, neveikia? |
|
|
|||
|
|||
|
Kas yra jūsų klausimą?
Aš gali būti tik turintys išjungimo metu. |
|
|
|||
|
|||
|
"Outlook 2007" buvo pašalintas "Windows Momentinė ieška ir panaudojo naudojant adresų knygoje ieškoti, nes jis nepatikimas (nepavyko rasti įrašų, kurie akivaizdžiai mano kontaktus), ir todėl jis yra toks išteklių šernas, kad tai tiesiog neapsimoka trukdote su kiek matau.
Bet net ir adresų knygelė paieška neranda įrašų, kurie yra visiškai akivaizdu, ten mano kontaktus. Jis tik atrodo nepatikima. Outlook 2000 atrodė, kad atlikti tik baudą šiuo klausimu. Norėjau sužinoti, ar kas nors nerado jokių sprendimų chaotiškai patikimumo Adresų knygelė paiešką. Jis niekur kitur nepaminėtos interneto, bet neatrodo, kad bet koks atsakymas. |