mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Office Suites & Applications

Register

Outlook 2007 e-pasts Search Function

Reply

Thread Tools
Old Marts 23, 2009, 15:18
Loceklis

Default Outlook 2007 e-pasts Search Function

Man ir dota uz Windows tūlītēju meklēšanu kā pat i7 Intel Quad Core procesors ar 3GB RAM, Instant meklēšana palēnina sistēmā vispār traucē ātruma visu procesu tā, ka es tikai atrast nepieņemami.

Man ir izņemti Ātrā meklēšana un izmantoja, izmantojot adrešu grāmatu meklēšanas, kas, ja sods par manām vajadzībām, bet pat tas nav audzināt ierakstus, kas ir diezgan acīmredzot manā kontakti.

Vai ir kāda atbilde uz šo jautājumu, kā vēl? Man ir pārmeklē tīklu un esmu atrast tikai nepārliecinošs stuff pie brīdī. Vai kāds zina, ja Microsoft kaut ko teikt, izņemot liecina sīkumi, kas nedarbojas?
Old Marts 24, 2009, 01:09
Donors Group

Kas tieši ir jūsu jautājumu?
Es vienkārši kam pie brīdī.
Old Marts 24, 2009, 12:27
Loceklis

Programmā Outlook 2007 ir atcēlušas Windows Ātrā meklēšana un izmantoja, izmantojot adrešu grāmatu meklēšanu, jo tas bija uzticami (nav atrast ierakstus, kas acīmredzami ir manā kontaktus) un tādēļ tas ir tāds resurss, vepris, ka tas vienkārši nav vērts uzmācas ar cik Es varu redzēt.

Bet pat adrešu grāmatu meklēšanai, nav atrast ierakstus, kas ir diezgan acīmredzot manā kontakti. Tā tikai šķiet ticami. Outlook 2000 likās veikt tikai naudas sodu šajā sakarā.

Es gribēju zināt, kāds bija atradis jebkādas neparastas ticamību adrešu grāmatas meklēt risinājumus. Tas ir minēts citur tīmeklī, bet tur nav nekāda atbilde.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.