![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dałem Windows instant wyszukiwania nawet Intel quad core i7 procesor z 3GB RAM, błyskawiczne wyszukiwanie spowalnia system, zazwyczaj nie ingeruje przy prędkości wszystkich procesów w taki sposób, że po prostu znaleźć niedopuszczalne. Mam usunięte instant wyszukiwania i realizowana przy użyciu książki adresowej wyszukiwania, które, jeśli dobrze moje potrzeby, ale nawet, że nie wprowadzą się wpisy, które są oczywiście zupełnie nie w moim kontaktów. Czy istnieje odpowiedź na to, jak dotąd? Mam wyszukiwane netto i jestem tylko znalezienie niejednoznaczny rzeczy w danym momencie. Czy ktoś wie ile Microsoft niczego powiedzieć inne rzeczy niż sugeruje, że nie działa? |
|
| |||
| |||
| Czym dokładnie jest pytanie? I może to być o momencie startu. |
|
| |||
| |||
| W programie Outlook 2007 został usunięty Windows błyskawiczne wyszukiwanie i uciekał do korzystania z książki adresowej wyszukiwania, ponieważ było niewiarygodne (nie znaleźć zapisy, które są oczywiście w moich kontaktów) oraz dlatego, że jest taki zasób wieprz, że to jest po prostu nie warto kłopotać w miarę Widzę. Ale nawet książkę adresową wyszukiwania nie znajdzie pozycje, które są oczywiście zupełnie nie w moim kontaktów. Po prostu wydaje się niewiarygodne. Outlook 2000 wydawało się, aby wykonać dobrze w tym zakresie. Chciałam wiedzieć, czy ktoś miał znaleźć żadnych rozwiązań dla eratyczny wiarygodności książki adresowej wyszukiwania. Jest wymienionych w innym miejscu w internecie, ale nie wydaje się żadnej odpowiedzi. |
![]() |
|
| Zakładki |