![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| I-au dat la Windows instant de căutare, deoarece chiar si pe un Intel Quad I7 core procesor cu 3GB RAM, căutare instantanee încetineşte sistemul, în general, să interfereze cu viteza de toate procesele într-un mod în care am găsi inacceptabil. Am scos instant de căutare şi de utilizare a recurs la adresa de carte de căutare, care, dacă bine pentru nevoile mele dar chiar şi care nu aduc până intrări, care sunt destul de evident, nu la mine în contact. Există vreun răspuns la acest drept încă? Am căutat pe Internet şi sunt neconcludente găsirea numai lucrurile în momentul de faţă. Stie cineva daca Microsoft ceva de spus, altele decât ceea ce sugerează că lucrurile nu funcţionează? |
|
| |||
| |||
| Ce este întrebarea dvs.? S-ar putea să fie doar cu o reducere moment. |
|
| |||
| |||
| În Outlook 2007 au scos Windows Instant Search şi recurs la utilizând adresa de carte de căutare, pentru că a fost nesigur (nu a găsit intrările care sunt în mod evident, la mine în contact) şi, pentru că este un astfel de resurse porc care este pur si simplu nu merita deranjează cu cât mai mult Nu pot vedea. Dar chiar şi la adresa de carte de căutare nu găsesc intrările care sunt în mod evident, destul de acolo la mine în contact. Este doar pare a fi nesigure. Outlook 2000 a parut bine pentru a efectua, în această privinţă. Am vrut să ştiu dacă cineva a găsit soluţii pentru orice eratic fiabilitate a adresa Book Search. Este de menţionat în altă parte de pe Web, dar acolo nu pare să fie nici un răspuns. |
![]() |
|
| Marcaje |