menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Office & Aplikácie

Register

Outlook 2007 Email Hľadať Funkcia

Reply

Thread Tools
Old 23 marca 2009, 15:18
Člen Skupina

Default Outlook 2007 Email Hľadať Funkcia

Dal som na Windows instantná hľadanie, ako aj na Intel I7 Quad procesor s 3 GB RAM, Okamžité vyhľadávanie spomaľuje systém, zvyčajne rušivé rýchlosť všetkých procesov a to tak, že som nájsť neprijateľné.

Mám odstrániť okamžité vyhľadávanie a uchýlila k riešeniu pomocou vyhľadávania kníh, ktoré v prípade pokuty pre moje potreby, ale aj to neprináša do položiek, ktoré sú úplne zrejmé, že v mojich kontaktoch.

Existuje odpoveď na tento zatiaľ? Mám Hľadaný čistej a som nájsť iba nepresvedčivá veci okamihom. Vie niekto, ak Microsoft niečo povedať iné veci, ako naznačuje, že to nefunguje?
Old 24 marca 2009, 01:09
Darcu Skupina

Čo presne je váš dotaz?
I môže byť len s off moment.
Old 24 marca 2009, 12:27
Člen Skupina

V programe Outlook 2007 boli odstránené Windows Instant Search a uchýlila k použitie adresári hľadať, pretože bola nespoľahlivá (nenašel záznamy, ktoré sú samozrejme v mojej kontakty), a pretože je to zdroj ošípanú, že je to prostě nemá cenu sa obťažovali s čo vidím.

Ale iv adresári hľadanie nenašel záznamy, ktoré sú úplne zrejmé, že v mojich kontaktoch. Jednoducho sa zdá byť nespoľahlivý. Outlook 2000 sa zdalo vykonávať len pokutu v tomto ohľade.

Chcel som vedieť, či niekto zistil akékoľvek riešenie k nepravidelným spoľahlivosť adresári vyhľadávanie. To je spomenuté inde na webe, ale nezdá sa byť žiadnu odpoveď.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Ako sa k otvorenej Email Prílohy v Office 2007 Mike S1 Office & Aplikácie 0 19. augusta 2009 09:24
Outlook (2007): Ako extrahovať emailovej adresy? gcowett Office & Aplikácie 0 8 júna 2009 03:02
Outlook vyhľadávanie a pokročilé vyhľadávanie nefunguje (pokúsil obnovy indexe) Psychotron Office & Aplikácie 1 16. júl 2008 19:22
Orange fsmail.net email výhľad nastavenia chrisleech11 Email, VoIP & IM Diskusia 8 15. február 2008 10:01
Outlook 2003 - email prázdny macarmela16 Office & Aplikácie 6 26. júla 2007 12:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.