![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dal som na Windows instantná hľadanie, ako aj na Intel I7 Quad procesor s 3 GB RAM, Okamžité vyhľadávanie spomaľuje systém, zvyčajne rušivé rýchlosť všetkých procesov a to tak, že som nájsť neprijateľné. Mám odstrániť okamžité vyhľadávanie a uchýlila k riešeniu pomocou vyhľadávania kníh, ktoré v prípade pokuty pre moje potreby, ale aj to neprináša do položiek, ktoré sú úplne zrejmé, že v mojich kontaktoch. Existuje odpoveď na tento zatiaľ? Mám Hľadaný čistej a som nájsť iba nepresvedčivá veci okamihom. Vie niekto, ak Microsoft niečo povedať iné veci, ako naznačuje, že to nefunguje? |
|
| |||
| |||
| Čo presne je váš dotaz? I môže byť len s off moment. |
|
| |||
| |||
| V programe Outlook 2007 boli odstránené Windows Instant Search a uchýlila k použitie adresári hľadať, pretože bola nespoľahlivá (nenašel záznamy, ktoré sú samozrejme v mojej kontakty), a pretože je to zdroj ošípanú, že je to prostě nemá cenu sa obťažovali s čo vidím. Ale iv adresári hľadanie nenašel záznamy, ktoré sú úplne zrejmé, že v mojich kontaktoch. Jednoducho sa zdá byť nespoľahlivý. Outlook 2000 sa zdalo vykonávať len pokutu v tomto ohľade. Chcel som vedieť, či niekto zistil akékoľvek riešenie k nepravidelným spoľahlivosť adresári vyhľadávanie. To je spomenuté inde na webe, ale nezdá sa byť žiadnu odpoveď. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ako sa k otvorenej Email Prílohy v Office 2007 | Mike S1 | Office & Aplikácie | 0 | 19. augusta 2009 09:24 |
| Outlook (2007): Ako extrahovať emailovej adresy? | gcowett | Office & Aplikácie | 0 | 8 júna 2009 03:02 |
| Outlook vyhľadávanie a pokročilé vyhľadávanie nefunguje (pokúsil obnovy indexe) | Psychotron | Office & Aplikácie | 1 | 16. júl 2008 19:22 |
| Orange fsmail.net email výhľad nastavenia | chrisleech11 | Email, VoIP & IM Diskusia | 8 | 15. február 2008 10:01 |
| Outlook 2003 - email prázdny | macarmela16 | Office & Aplikácie | 6 | 26. júla 2007 12:48 |
| Thread Tools | |
| |