![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам добио на Уиндоус инстант претрагу као и на Интел Куад цоре процесор и7 са 3ГБ РАМ-а, Брзо претраживање успорава систем, уопштено ометати брзину свим процесима на начин да сам само за наћи неприхватљиво. Ја сам уклонио инстант претрагу и посезала за коришћење адресара тражи шта ако фино за моје потребе али ни то не доведе до ставки које су прилично очито постоји у мојим контактима. Постоји ли одговор на то шта још? Ја сам претраживали нет и сам само налаз неуверљив ствари у овом тренутку. Се било ко кноткле да Мицрософт ништа рећи осим сугерирајући ствари које не раде? |
|
| |||
| |||
| Које је тачно питање? ЈА мај праведан имати један офф тренутку. |
|
| |||
| |||
| У програму Оутлоок 2007 уклоните Уиндоус Инстант Сеарцх и посезала за коришћење адресара тражи јер је непоуздана (није пронаћи записе који су очито у моје контакте) и зато што је такав ресурс крмак да је праведан не вредност гњави са колико ја могу да видим. Али ни адресара тражења не пронађете ставке које су прилично очито постоји у мојим контактима. Интернет праведан чинити се да буде непоуздан. Оутлоок 2000 Изгледа да обавља само фино у том погледу. ЈА оскудица за кноткле да нетко је пронашао решења за било који лута поузданост адресара претраге. Она се помиње другде на Интернету, али тамо не чини се да било који одговор. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како отворити е-маил у Прилози Оффице 2007 | Мајк С1 | Оффице & Апплицатионс | 0 | 19 аугуст 2009 09:24 |
| Оутлоок (2007): Како Екстракт адресе? | гцоуетт | Оффице & Апплицатионс | 0 | 8. јуна 2009 03:02 |
| Оутлоок претрагу и напредно претраживање не ради (покушао ремонтовање индекса) | Псыцхотрон | Оффице & Апплицатионс | 1 | 16. јула 2008 19:22 |
| Оранге фсмаил.нет подешавања е-поште за Оутлоок | цхрислеецх11 | Емаил, ВоИП & ИМ Разговор | 8 | 15 фебруар 2008 10:01 |
| Оутлоок 2003 - Емаил празно | мацармела16 | Оффице & Апплицатионс | 6 | 26. јула 2007 12:48 |
| Тхреад Тоолс | |
| |