![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз съм срещат за втори път (I повторното инсталирали Outlook последно време, но явно това не разреши проблема) въпрос, когато Outlook може да се зарежда ми задача списък. Изглежда, че е непрекъснато да се опитват да ги тури на мястото (което забавя всичко надолу). В малкото да направя лента на дясната страна не съществува текст, само кутии и можете да видите подчертае бар движат постоянно определяне на списъка. Ако отидат в задачата точка, тя просто е "никой" във всяка част на списъка и същи бар изтъкне нещо се случва. Дали някой има някакви предложения за това какво мога да направя, за да се определи това, моля? Im 'тичане на Vista. Благодарности Gickigirl |
|
| |||
| |||
| Здравей Gickigirl, Какво се свърже с вашия облик? Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange и т.н.? Можете да спомена, че вие сте инсталиран Outlook. Знаете ли да го инсталирате, от само себе си, или като офис пакет? (Word, Excel, Outlook). Също така при повторното инсталиране, да не си напълно я деинсталирате, заявявам, а след това да го инсталирате отново? Дан |