![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Já jsem se potýká již podruhé (I re-nainstalován Outlook minule, ale samozřejmě, že to nebude problém vyřešit) problém, kdy aplikace Outlook nelze načíst můj seznam úkolů. Vypadá to, že se neustále snaží dát je na místě (což zpomaluje všechno dolů). V málo-do baru na pravé straně není žádný text, jen krabice a můžete vidět zvýraznění bar průběžně pohybující se stanoví seznam. Pokud jdu do úkolem sekce je jen má 'none' v každé části seznamu, a zdůrazňují stejnou věc bar děje. Má někdo mít nějaké návrhy na to, co mohu udělat pro to spravit, prosím? Běžím na Vista. Díky Gickigirl |
|
| |||
| |||
| Ahoj Gickigirl, Jaký účet je propojen s vašim perspektivu? Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange apod.? Jste se zmínil, že jste-nainstalována aplikace Outlook. Měli jste ji nainstalovat sama, nebo jako kancelář balík? (Word, Excel, Outlook). Také tehdy, když znovu-instalaci, jste úplně odinstalovat, restartovat a potom ji znovu nainstalovat? Dan |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Outlook (2007): Jak extrahovat emailové adresy? | gcowett | Office & Aplikace | 0 | 8 června 2009 03:02 |
| Emaily mizí (vytvářejí) v aplikaci Outlook 2007 | hansm14 | Office & Aplikace | 0 | 3. června 2009 02:12 |
| Excel 2007 nebudou zatížení 2003 Add-in | ahad2010 | Office & Aplikace | 0 | 27. května 2009 12:44 |
| Jak mohu převést Outlook 2007 PST soubory, které mají být ... | Owen W | Email, VoIP & IM Diskuse | 2 | 21. listopadu 2008 07:54 |
| Outlook 2007 zvyklý odesílat / přijímat. | mattski1624 | Email, VoIP & IM Diskuse | 3 | 26. prosinec 2007 14:42 |
| Thread Nástroje | |
| |