![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Είμαι αντιμετωπίζουν για δεύτερη φορά (Ι εκ νέου εγκατάσταση του Outlook τελευταία στιγμή, αλλά προφανώς αυτό δεν έλυσε το πρόβλημα) για ένα θέμα, όπου οι προοπτικές δεν είναι δυνατό να φορτώσει το έργο μου λίστα. Φαίνεται ότι είναι συνεχώς προσπαθούμε να τους στη θέση τους (η οποία επιβραδύνει τα πάντα). Σε λίγο-για να κάνουμε μπαρ στη δεξιά πλευρά, δεν υπάρχει κείμενο, μόνο τα κουτιά και μπορείτε να δείτε μια μπάρα που μετακινούνται συνεχώς τονίζουν τα κάτω στη λίστα. Αν πάω στο έργο σημείο, απλώς έχει «ΚΑΝΕΝΑ» σε κάθε μέρος του καταλόγου και το ίδιο πράγμα συμβαίνει τονίζουν μπαρ. Υπάρχει κάποιος που έχει οποιεσδήποτε προτάσεις σχετικά με το τι μπορώ να κάνω για να διορθώσετε αυτό παρακαλώ; Είμαι τρέχει στο Vista. Ευχαριστώ Gickigirl |
|
| |||
| |||
| Γεια Gickigirl, Αυτό συνδέεται με το λογαριασμό σας προοπτικές; Gmail, Yahoo, MSN, το Microsoft Exchange, κλπ.; Έχετε αναφέρει ότι σας εκ νέου εγκατάσταση του Outlook. Μήπως το εγκαταστήσετε από τον ίδιο, όπως ένα γραφείο ή το πακέτο; (Word, Excel, Outlook). Επίσης, κατά την εκ νέου εγκατάσταση, σας έκανε πλήρως uninstall αυτό, κάντε επανεκκίνηση, στη συνέχεια, εγκαταστήστε ξανά; Dan |