manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Office & Applications

Register

Outlook 2007 - pogreške u moje zadatke (ne može učitati njih)

Reply

Thread Tools
Old 15. lipnja 2009, 04:44
Novi član grupe

Bok

Nailazeći sam po drugi put (ja ponovo instaliran Outlook posljednji put, ali očito to nije riješiti problem) problem gdje Outlook ne može učitati mom popisu zadataka. Ona izgleda kao da se neprestano pokušavate staviti ih na mjesto (koja usporava sve dolje). U malo-do-bar na desnoj strani nema teksta, samo okvire i možete vidjeti označite bar kreće kontinuirano dolje liste. Ako odem u odjeljak zadatak, to je samo 'none' u svakom dijelu liste i označite bar istu stvar događa.

Se bilo tko imati bilo koji sugestija na što mogu učiniti kako bi riješili taj ugoditi? Im 'trčanje na Vidik.

Hvala

Gickigirl
Old 15. lipnja 2009, 08:15
Donatorska Grupa

Hi Gickigirl,

Što je račun povezan s Vašim outlook? Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange i sl.?

Imate li spomenuo da ponovo instaliran Outlook. Jeste li ga instalirati samo po sebi, ili kao uredski paket? (Word, Excel, Outlook). Također, kada ponovo instalirate, jeste li u potpunosti deinstalirati to, ponovo, a zatim ga ponovno instalirati?

Dan
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.