פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > חבילות Office & Applications

Register

Outlook 2007 - טעויות המשימות שלי (אין אפשרות לטעון אותם)

Reply

שרשרת כלים
Old 15 יוני 2009, 04:44
קבוצת חברות חדשות

הי

אני נתקל עבור בפעם השנייה (אני מחדש את Outlook מותקן פעם אחרונה אבל זה כמובן לא יפתור את הבעיה) בעיה שבה Outlook אין אפשרות לטעון את רשימת המשימות. זה נראה כאילו הוא כל הזמן מנסה לשים אותם במקום (אשר slows הכל למטה). ב קטן ל-Bar לעשות על יד ימין בצד אין טקסט, רק את הקופסאות, ואתה יכול לראות הדגש בר זז ברציפות את הרשימה. אם אני נכנס למשימה חלק, זה פשוט יש 'אין' בכל חלק של רשימת ואותו דבר קורה להדגיש בר.

האם מישהו יש לך הצעות על מה אני יכול לעשות כדי לתקן את זה בבקשה? אני פועל על Vista.

תודה

Gickigirl
Old 15 יוני 2009, 08:15
קבוצת תורמים

היי Gickigirl,

מה החשבון שלך מקושר ל-Outlook? ב-Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange וכו '?

אתה חייב לציין כי אתה מחדש הותקן Outlook. האם להתקין אותו על ידי עצמו, או של חבילת Office? (Word, Excel, Outlook). גם בעת התקנה מחדש, האם להסיר אותה לחלוטין, הפעלה מחדש, ולאחר מכן להתקין אותו שוב?

דן
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.