mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Office Suites & Applications

Register

Outlook 2007 - klaidos mano užduotis (gali būti įkelti ne jiems)

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 15, 2009, 04:44
Naujas Narys

Default Outlook 2007 - klaidos mano užduotis (gali būti įkelti ne jiems)

Labas

Aš pakliūti antrą kartą (aš iš naujo įdiegti "Outlook paskutinį kartą, bet, aišku, tai nebuvo išspręsta problema) klausimas, kur Outlook negali įkelti savo užduočių sąrašą. Atrodo, kad ji nuolat bando jas įgyvendinti (kurie lėtina viskas žemyn). Kai mažai darbų juostą dešinėje pusėje nėra jokio teksto, tik dėžės ir matote pabrėžti juosta nuolat juda, nustatantį sąrašą. Jeigu aš einu į darbą skyriuje, ji tiesiog buvo 'none' kiekvieno sąrašo dalis ir tuo pačiu pabrėžti baro dalykas vyksta.

Ar kas nors turite apie ką aš galiu padaryti, kad ištaisyti šią Prašome pasiūlymų? I'm veikia ant Vista.

Ačiū

Gickigirl
Old Birželis 15, 2009, 08:15
Donorų grupės

Default Outlook 2007 - klaidos mano užduotis (gali būti įkelti ne jiems)

Hi Gickigirl,

Kokia sąskaita yra susieta su jūsų Outlook? Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange ir tt?

Jūs minėjote, kad jūs vėl įdiegta programa Outlook. Ar įdiegėte ją pats, arba biuro paketas? (Word, Excel, Outlook). Taip pat kai pakartotinai įdiegti, tu visiškai pašalinti ją iš naujo, tada įdiekite ją iš naujo?

Dan
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Outlook (2007): Kaip išskleisti elektroninio pašto adresus? gcowett Office Suites & Applications 0 8 birželis 2009 03:02
Nykstantis laiškus (kurti) Outlook 2007 hansm14 Office Suites & Applications 0 3 birželis 2009 02:12
"Excel 2007" nebus apkrovos 2.003 Add-In ahad2010 Office Suites & Applications 0 Gegužė 27, 2009 12:44
Kaip konvertuoti Outlook 2007 pst failų ... Owen W Paštas, VoIP & MP Aptarimas 2 Lapkritis 21, 2008 07:54
Outlook 2007 wont siųsti / gauti. mattski1624 Paštas, VoIP & MP Aptarimas 3 26 gruodis 2007 14:42
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.