![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš pakliūti antrą kartą (aš iš naujo įdiegti "Outlook paskutinį kartą, bet, aišku, tai nebuvo išspręsta problema) klausimas, kur Outlook negali įkelti savo užduočių sąrašą. Atrodo, kad ji nuolat bando jas įgyvendinti (kurie lėtina viskas žemyn). Kai mažai darbų juostą dešinėje pusėje nėra jokio teksto, tik dėžės ir matote pabrėžti juosta nuolat juda, nustatantį sąrašą. Jeigu aš einu į darbą skyriuje, ji tiesiog buvo 'none' kiekvieno sąrašo dalis ir tuo pačiu pabrėžti baro dalykas vyksta. Ar kas nors turite apie ką aš galiu padaryti, kad ištaisyti šią Prašome pasiūlymų? I'm veikia ant Vista. Ačiū Gickigirl |
|
| |||
| |||
| Hi Gickigirl, Kokia sąskaita yra susieta su jūsų Outlook? Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange ir tt? Jūs minėjote, kad jūs vėl įdiegta programa Outlook. Ar įdiegėte ją pats, arba biuro paketas? (Word, Excel, Outlook). Taip pat kai pakartotinai įdiegti, tu visiškai pašalinti ją iš naujo, tada įdiekite ją iš naujo? Dan |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Outlook (2007): Kaip išskleisti elektroninio pašto adresus? | gcowett | Office Suites & Applications | 0 | 8 birželis 2009 03:02 |
| Nykstantis laiškus (kurti) Outlook 2007 | hansm14 | Office Suites & Applications | 0 | 3 birželis 2009 02:12 |
| "Excel 2007" nebus apkrovos 2.003 Add-In | ahad2010 | Office Suites & Applications | 0 | Gegužė 27, 2009 12:44 |
| Kaip konvertuoti Outlook 2007 pst failų ... | Owen W | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 2 | Lapkritis 21, 2008 07:54 |
| Outlook 2007 wont siųsti / gauti. | mattski1624 | Paštas, VoIP & MP Aptarimas | 3 | 26 gruodis 2007 14:42 |
| Temos įrankiai | |
| |