![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čau Es esmu sastopas ar otro reizi (es vēlreiz instalēta Outlook pēdējā laikā, bet acīmredzot tas neatrisināja problēmu) jautājums, kur Outlook var neielādējas manu uzdevumu sarakstā. Izskatās, ka tas tiek nepārtraukti cenšas īstenot tos (kas kavē viss uz leju). Ir maz uzdevumu joslu labajā pusē nav nekāda teksta, tikai kastes un jūs varat redzēt izcelt joslu pārvietojas nepārtraukti noteikts sarakstā. Ja es iedziļināties uzdevuma apakšpunktu, tā vienkārši ir 'none', kas katru daļu sarakstu, un tajā pašā izcelt bārs lieta notiek. Vai kāds ir priekšlikumi par to, ko es varu darīt, lai to labotu, lūdzu, ieteikumi? Es skrienu uz Vista. Pateicība Gickigirl |
|
| |||
| |||
| Hi Gickigirl, Kas konts tiek saistīts ar jūsu perspektīvas? Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange utt? Jums ir minēts, ka jums uzstādīt no jauna perspektīva. Vai jums instalēt pats par sevi, vai kā biroja paketi? (Word, Excel, Outlook). Arī tad, kad atkārtoti uzstāda, jūs pilnībā atinstalēt, restart, tad instalējiet to vēlreiz? Dan |