![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Jestem napotyka po raz drugi (I ponownie zainstalować program Outlook ostatni raz, ale oczywiście to nie rozwiąże problemu) problem Outlook nie może załadować mojej liście zadań. Wygląda na to, że jest on stale staramy się je na miejscu (co spowalnia wszystko). W trochę rzeczy do zrobienia na pasku po prawej stronie nie ma żadnego tekstu, tylko pola i możesz zobaczyć pasek się stale podkreślać w dół listy. Jeśli pójdę do zadań sekcji, po prostu "brak" w każdej części listy, a tym samym podkreślić bar rzeczą dzieje. Czy ktoś ma jakieś sugestie co mogę zrobić, aby rozwiązać ten problem proszę? I'm działa na Vista. Dzięki Gickigirl |
|
| |||
| |||
| Hi Gickigirl, Co to jest połączone z Twojej perspektywy? Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange, itp.? Trzeba wspomnieć, że można ponownie zainstalować program Outlook. Czy zainstalować go samodzielnie lub jako pakiet biurowy? (Word, Excel, Outlook). Również podczas ponownej instalacji, nie można całkowicie go odinstalować, restart, a następnie zainstalować go ponownie? Dan |