![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я стикається вже вдруге (я знову встановлений Outlook останнім часом, але, очевидно, це не вирішення проблеми) випуск, де перспектива не може завантажити мій список завдань. Схоже, він постійно намагається покласти їх на місце (що сповільнює все вниз). В мало-до бару на правій стороні немає тексту, тільки коробки, і ви можете побачити виділення постійний рух вниз за списком. Якщо я йду в розділі завдання, він просто має "ні в кожній частині списку, а то ж барі виділити відбувається. Хто-небудь є пропозиції про те, що я можу зробити, щоб виправити це, будь ласка? Я що працюють на Vista. Спасибо Gickigirl |
|
| |||
| |||
| Привіт Gickigirl, Яка профіль пов'язаний з вашим Outlook? Gmail, Yahoo, MSN, Microsoft Exchange і т.д.? Ви згадали, що ви знову встановлений Outlook. Хіба ви встановите самі, або, як офісний пакет? (Word, Excel, Outlook). Крім того, при перенастроюванні, ти повністю видалити його, запустити знову, а потім встановити його знову? Dan |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Outlook (2007): Як витягти адреси електронної пошти? | gcowett | Office Suites & Застосування | 0 | 8 червня 2009 03:02 |
| Зникаючий Emails (створити) в Outlook 2007 | hansm14 | Office Suites & Застосування | 0 | 3 червня 2009 02:12 |
| Excel 2007 не завантажує 2003 Add-In | ahad2010 | Office Suites & Застосування | 0 | 27 травня 2009 12:44 |
| Як перетворити 2007 Outlook PST файлів, які будуть ... | Оуен W | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 2 | 21 листопада 2008 07:54 |
| Outlook 2007 звичай відправити / отримати. | mattski1624 | Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення | 3 | 26 грудня 2007 14:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |